Rejser til Diano Marina

Hyggelig, lille badeby ved kysten kendt for sine smukke strande, frodige omgivelser og et mildt klima. Byen har et rigt udbud af restauranter, butikker, cafeer og natklubber og der er gode muligheder for at tage på udflugt i den skønne natur.

Middelhav, orangeblomster og en mild brise - Diano Marina er en vaskeægte badeby i Liguriens vestlige del, tæt på Frankrig.

Blomsterrivieraen

Området, som også kaldes "Blomsterrivieraen", er kendt for sine smukke strande, frodige omgivelser og et mildt klima. Når man dertil lægger et rigt udbud af restauranter, butikker, caféer og natteliv og de mange udflugtsmuligheder ved havet eller i indlandet, kan man næsten ikke ønske sig mere. I handelsgaderne Via Genova og Corso Roma finder du masser af summende sommerliv.

Strandpromenade og stemningsfulde pladser

I 1887 blev hele byen ødelagt af et stort jordskred og efter genopbygningen af byen, begyndte turisterne at strømme hertil, hvor der førhen kun var et lille fiskerleje, og det har de gjort lige siden. Den lange strandpromenade med udsigt til havet, lystbådehavnen og strandene kombineret med byens grønne alléer og stemningsfulde pladser danner en indbydende ramme om en vellykket ferie. Der er både en lille offentlig strand i byen - samt strande, hvor man kan leje parasol og liggestole.

Gå ikke glip af forsommeren med årets højdepunkt i juni: Den store blomsterfestival, hvor byen fyldes med blomsteroptog og gader og pladser dækkes af millioner af blomsterblade.

Hver tirsdag formiddag er der gademarked i byen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Diano Marina

Populære hoteller i Diano Marina

Italien, Norditalien, Ligurien, Diano Marina
9,4
Fabelagtigt
981 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 101 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Ligurien, Diano Marina
9,0
Fabelagtigt
633 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 99 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Ligurien, Diano Marina
9,3
Fabelagtigt
357 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 99 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Hvad siger gæsterne i Diano Marina?

8,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 17 anmeldelser