Rejser til Framura

Besøg den autentiske lille havn

Framura i Ligurien er noget af en sjældenhed. Den lille havn er indbydende og uopdaget - men velbesøgt af de lokale. Og det er til trods for, at der ingen by er her - kun havnen med sine gode bademuligheder og togstationen. Tag en autentisk dukkert.

Framura er ikke en egentligt by, men en samling af fem lokalsamfund - Anzo, Ravecca, Setta, Costa og Castagnola. Her findes intet handels- eller restaurationsliv, men masser af naturskønne scenarier med bjergskråninger og middelhavsvegetation. Da der ikke findes et egentligt centrum, så bliver den smukke og klipperige havn det naturlige centrum. Og der er du samtidig tæt på togstationen.

Kom nemt til nabobyerne til fods, på cykel eller i tog

Omkring år 2010 blev Framura og nabobyerne Bonassola og Levanto enige om at åbne en nedlagte tunnel, som forbinder de tre byer. Det betyder, at du i dag kan vandre eller cykle mellem de to byer uden at skulle op og ned ad bjerg efter bjerg. Gangtunnellen, som åbner sig et par steder mod havet, er oplyst og videoovervåget. Tunnellen er et hit både blandt lokale og turister. Vil du transporteres endnu hurtigere mellem byerne, så kører toget også på strækningen.

Kort over Framura i regionen Ligurien

Klik på kortet og få et hurtigt overblik over byen. Her kan du også se placeringen af, lejligheder, hoteller og ferieboligerne, vi i øjeblikket tilbyder i området. Vil du drage ud på udflugter, så brug kortet til at se beliggenheden og afstande til seværdigheder og andre byer i regionen.Hvordan vil du bo i firen, feriebolig eller hotel i Framura

Vil du bo lidt væk fra turistmasserne i naturskønneomgivelser, som byder på dejlig afstressende ro, er Framura perfekt. Det er et af de steder, man ofte kan have svært ved at finde uden stort forhåndskendskab til Ligurien. Det har Escapeaway Rejser, og derfor kan du ved hjælp af hotel søgemaskinen her på siden nemt finde ledige ferieboliger og hoteller i Framura. 

Vi har håndplukket områdets bedste hoteller, ferielejligheder, villaer m.m., hvor du får de bedste betingelser for både at slappe af og opleve det autentiske Italien. Du skal blot angive de ønskede feriedatoer i søgefeltet og kan derefter læse mere om de forskellige indlogeringsmuligheder. 

>> Bestil din ferie i Ligurien

Lufthavne og transport 

Vil du flyve til Italien, ligger Genova Lufthavn nærmest Framura. Derudover er lufthavnene ved Pisa og Firenze også inden for fornuftig rækkevidde. Disse har som regel direkte flyforbindelser til Danmark i sommersæsonen.

Takket være togstationen i Framura er det nemt at komme hertil fra lufthavnen, ligesom toget gør det muligt at komme omkring i området uden bil. Vær opmærksom på, at der er en stejl gåtur op til byen nede fra stationen.Udflugter

Med sin beliggenhed mellem Portofino and Cinque Terre har Framura en rigtig god beliggenhed for mange spændende udflugter.

Af de fem små, idylliske fiskerlejer i nationalparken Cinque Terre ligger Monterosso nærmest. Det tager ikke lang til at komme hertil med toget og den familievenlig sandstrand samt den  stemningsfuld middelalderbykerne kan man sagtens bruge det meste af en dag på at nyde til fulde. Lidt længere væk ligger Vernazza, som ligeledes med dens placeringen helt nede ved havet som minimum bør besøges for at nyde en middag i enestående omgivelser.

Vil du have mest muligt ud af dine feriedage, kan du med fordel tage på en af de guidede udflugter i Ligurien. Vores lokale samarbejdspartnere tilbyder et alsidigt udvalg som du kan booke allerede før afrejsen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Framura