Hideaways og boutique-hoteller i Ligurien

Den italienske riviera eller blomster-rivieraen som Ligurien ofte kaldes, ligger i det nordvestlige Italien. Denne smukke region byder på et frodigt højland og smukke strande. Byerne er karakteriseret ved en genuin italiensk charme og en hyggelig feriestemning.

Jeg har et helt specielt forhold til det at rejse til Ligurien. Det var i denne region, jeg lærte Italien at kende for over 20 år siden. I byen Monterosso smagte jeg min første italienske is, og det var her, jeg badede i Middelhavet for første gang og oplevede en helt ny og spændende natur. Siden da har hvert møde med Ligurien været noget helt specielt, og jeg længes tilbage hvert år. For tiden bor jeg i Milano, og ingen sommer er komplet uden et besøg ved havet. Jeg holder ferie Ligurien for at få en pause fra storbylivet, for at indånde den friske havluft og for at nyde de fantastiske fiske- og skaldyrsretter. Ligurien er helt klart et åndehul, en region hvor livet går sin stille gang. En region for livsnydere, hvor du finder en række spændende hideaways og boutique-hoteller, som du kan læse mere om herunder.

>> Se alle hoteller i Ligurien her

Hvad er et hideaway?

For os er en seng ikke bare noget man booker for at have noget praktisk at sove i, når man er på ferie. Vi sætter også ekstra pris på boutique-hoteller med god stil og lidt ekstra charme. Har du det på samme måde? Så er et hideaway i Ligurien måske noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. Det er måske et ægte familiedrevet hotel, eller måske er beliggenheden helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov.
 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Ligurien

 • Gæstebedømmelser 8,7
  Sestri Levante
  2 hoteller
  I Sestri Levante får du på mange måder alt det bedste, som Ligurien kan byde på. På denne halvø er du omgivet et betagende landskab af bjerge og hav samtidig med at området byder på utallige spændende kulturelle oplevelser med både nyt og gammelt.
 • Gæstebedømmelser 8,5
  Borgomaro
  1 hotel
  Rejs til Borgomaro og oplev det ægte Italien. Selvom den lille middelalderby ligger blot 15 km fra Den italienske riviera er her fredeligt og bylivet er meget lokalt. Udforsk de omkringliggende bakker på vandreture eller tag på længere, spændende ... udflugter. Læs mere
 • Carasco
  1 hotel
  De grønne, kuperede landskaber omkring Carasco indbyder til vandring og cykling. Samtidig har landsbyen en god beliggenhed, hvis du har lyst til at bruge nogle af feriedagene på at udforske Liguriens mest interessante seværdigheder og byer.
 • Chiesanuova
  1 hotel
  Chiesanuova er en af de fredelige landsbyer, som ligger oppe bag de meget berømte og meget besøgte Cinque Terre-fiskerbyer ved den italienske riviera. I Chiesanuova kan du trække dig tilbage fra turistvrimlen for at nyde stilheden og udsigten ... over Middelhavet. Læs mere
 • Garlenda
  1 hotel
  Garlenda er især kendt for sin 18-hullers golfbane, der ligger blot et kvarters kørsel fra blomsterrivieræns strande. Du kan dog også bruge lang tid på at udforske området vidunderlig middelalderbyer eller måske på en tur til badelandet Le Caravelle.
 • Gæstebedømmelser 8,7
  Levanto
  1 hotel
  En af de mest indbydende og hyggelige byer i det østlige Ligurien er Levanto. Den lille by med det indbydende centrum og de fine sandstrande ligger tæt på Cinque Terre National Park. Det gør Levanto til den perfekte base for din ferie.