Bilferie og Kør-selv-ferie til Ligurien

Tag på en smuk kør-selv-ferie i skønne Ligurien med Escapeaway

Drop lufthavnen og tag med Escapeaway på kør-selv-ferie til Ligurien. Nyd friheden i egen bil, og undersøg lige hvad du vil på en bilferie i Ligurien.

Maleriske Ligurien, også kendt som Den Italienske Riviera venter på dig og din familie med sine farvestrålende huse, sin udsøgte gastronomi, sine stejle klipper og sine indbydende strande. I denne del af Italien er der både usædvanligt velbevarede middelalderbyer, frodige bjerglandskaber og badeliv for hele familien. På en kør-selv-ferie med Escapeaway i Ligurien kommer du hurtigt og nemt rundt i hele området, og kan holde pauser, som det passer dig.

På en kør-selv-ferie i Ligurien vil du opleve stor variation

Ligurien er en smal stribe land mellem Den Franske Riviera og det smukke Toscana. Hvis du krydser grænsen fra Frankrig med bil, vil du med stor sandsynlighed blive overrasket over, hvor meget, dine omgivelser pludselig ændrer sig: Den Italienske Riviera er fantastisk varieret både hvad angår natur og arkitektur; noget mere end dens franske modstykke.

I Ligurien kan du både opleve ærke-italienske vingårde og pittoreske småbyer med middelalder-arkitektur. For slet ikke at tale om de dramatiske klippekyster, hvor husene, der ofte er malet i alle regnbuens farver, kliner sig nervepirrende op ad klipperne på en måde, der næsten ser ud til at gå imod naturlovene.

Vi kan anbefale, at du på din kør-selv-ferie i Ligurien ikke udelukkende holder dig til kystvejen, men også tager den autostrada, der løber fra øst mod vest. Kysten er tæt bebygget, og mange steder vil du have en bedre udsigt, hvis du vælger autostradaen få kilometer inde i landet. Her vil du få en utroligt smuk køretur gennem bjergene, og når bilen ikke dykker gennem viadukter og tunneler vil du kunne se de frodige olivenlunde, det skinnende hav og perlerækken af lækre badehoteller langs med kysten.

Besøg fortryllende Genova på din kør-selv-ferie

Den historiske havneby Genova er regionshovedstad i Ligurien, og denne skønne by er et oplagt sted at tilbringe mindst et par dage, når du holder kør-selv-ferie i regionen. Her vil du opleve essensen af Italien, når du lader dig selv fare vild i Genovas labyrinter af hyggelige, små gyder. Maden er uovertruffen, ikke mindst, hvis du er til friske fisk og skaldyr. Glem ikke at smage på rigeligt af Genovas guddommelige gastronomiske opfindelse: Pesto alla Genovese, frisk tilberedt med lokalt producerede ingredienser. Denne lækre sauce af olivenolie, basilikum, hvidløg, pinjekerner og parmesanost gør et godt måltid himmelsk og et middelmådigt måltid godt.

Opdagelsesrejsende og navigatør Christoffer Columbus blev født i Genova i 1451. Der er en del kontroverser om emnet, da ikke færre end 15 italienske og 20 spanske byer påstår at være Columbus’ fødeby! Dog skrev Columbus selv i sit testamente, at han blev født i Genova, så der er almindelig enighed om, at det er det mest sandsynlige.

Tag på vandretur i Cinque Terre

Genova er geografisk placeret cirka midt i Ligurien. Dette gør byen til en velegnet base, hvorfra du nemt og bekvemt kan udforske resten af Den Italienske Riviera. For eksempel skal du ikke køre langt fra Genova, før du er i nationalparken Cinque Terre eller i den smukke, historiske fiskerlandsby Portofino.

Cinque Terre er formentlig en af de mest dramatiske og imponerende kyststrækninger på jorden, og du har rig mulighed for at udforske dette unikke område på din kør-selv-ferie i Ligurien. Lad bilen stå og tag på vandretur mellem de 5 pittoreske kystlandsbyer, der stammer fra den tidlige middelalder.

En kør-selv-ferie i Ligurien med Escapeaway giver dig frihed og fleksibilitet til at opdage Den Italienske Riviera på din egen måde.

>>> Se mere information om bilferie og kør-selv-ferie i Italien her.
>>> Se mere information om rejser til Ligurien her.

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Kort over Ligurien

Populære hoteller i Ligurien

Italien, Norditalien, Ligurien, Diano Marina
8,8
Meget godt
373 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 102 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Alassio
8,6
Meget godt
1297 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 95 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Moneglia
8,6
Meget godt
994 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 66 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant