Rejser til La Spezia

Ferie ved Liguriens krystalklare hav

Med sin beliggenhed på grænsen mellem Ligurien og Toscana udgør La Spezia et strategisk nøglepunkt for udforskning af begge de fascinerende regioner.

La Spezia er én af Italiens største havnebyer, hvor en stor del af den italienske flåde holder til. Med sin beliggenhed på grænsen mellem Ligurien og Toscana udgør La Spezia et strategisk nøglepunkt for udforskning af begge de fascinerende regioner.

På kort tid kommer du til de maleriske Cinque Terre, til Nordtoscanas dejlige sandstrande og eksklusive badebyer, og de store kulturbyer Pisa, Lucca og Genova ligger alle inden for behagelig køreafstand.

Spændende i sig selv

La Spezia er i sig selv også en spændende oplevelse. Vi kunne kalde den en lille storby eller en stor provinsby. De fleste turister bruger byen som base for besøg i Le Cinque terre og den liguriske riviera. Man skal dog ikke glemme at byen selv har en skøn atmosfære og byder på spændende seværdigheder. Den store og brede havnepromenade giver rig mulighed for at følge med i det travle havneliv og se på de mange skibe og både, der lægger til her.

Kort over La Spezia

Klik på kortet herunder for en oversigt over hoteller og andre ferieboliger i byen samt afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. 

Vil du gerne bo i La Spezia, kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor. Her finder du både ferielejligheder tæt nede ved vandet, lidt oppe i byen med udsigt over bugten og charmerende villaer med masser af privatliv. 
 
Er det fredelige omgivelser, du søger, kan vi anbefale et agriturismo i Ligurien. Her bor du typisk mere tilbagetrukket i landlig idyl - et perfekt valg for dig, som ønsker en ferie med fred og ro.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at finde den rigtige feriebolig, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere forskellige dele af Italien, kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder i løbet af ferien for at nå længere omkring i støvlelandet. 

Transport

Der er adskillige internationale lufthavne i det nordlige Italien. Skal du holde ferie i La Spezia, er den nærmeste Pisa lufthavn - officielt Galileo Galilei International Airport (lufthavnskode PSA) - men inden for rækkevidde er for eksempel også Genova og Parma. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. Der er derfor ofte gode muligheder for at finde billige flyrejser hertil, også uden for højsæsonen.

Der er god togforbindelse til La Spezia. Du kan for eksempel køre direkte herfra til Rom, Genova og Pisa, men også med lokaltoget til de nærliggende Cinque Terre landsbyer. Kommer du hertil i bil, kan du følge motorvejen (A15) helt ned til kysten og La Spezia. 

Vil du gerne have egen bil med hertil, er det en tur på omkring 1700 km, hvis du vil køre hele vejen fra Danmark. Det er dog også populært at leje en bil - for eksempel i lufthavnen - for på den måde at komme hurtigt frem med fly og stadig have bilens frihed i ferien.

Restauranter og shopping

Langs promenaden finder man en flot park, der byder på hyggelige spadserturer i det fri. Via del Prione er den travleste gade i La Spezia. Denne livlige gågade har et stort udbud af butikker og det er her, man ser de lokale slentre rundt. I La Spezia er der alle tænkelige muligheder for indkøb, kulturtilbud, masser af liv store dele af døgnet og gode bademuligheder.

Udflugter

Vil du ikke bruge hele dagen ved poolen eller på stranden, har du masser af interessante udflugtsmål inden for kort rækkevidde. 

Skal ferien krydres med historiske og kulturelle seværdigheder, er en dagsudflugt til  Pisa, Lucca og Genova for eksempel oplagt. Dertil kommer naturligvis de berømte små fiskerbyer, Cinque Terre, som er et must at opleve, når du holder din ferie på disse kanter.

De billedskønne byer og det smukke landskab kan med fordel udforskes på vandreture. Følg for eksempel den højtliggende sti Via dell'Amore, kærlighedsvejen, som forbinder alle byerne.

Læs mere om vandring i Cinque Terre

 

 Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i La Spezia

Hvad siger gæsterne i La Spezia?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 34 anmeldelser