Rejser til Lavaggiorosso

Hyggelig bjergby tæt ved Den Italienske Riviera

Lavaggio Rosso ligger i bjergene bagved Levanto, i et dramatisk landskab hvor vilde skove blander sig med terrasser med oliventræer og vinstokke.

Der er få kilometer til Levantos dejlige strand og livlige aftenliv. Byen er skåret midt over af den lille asfalterede vej, der går ned til Levanto. Den lille bjergby med ca. 1400 indbyggere er et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at være tæt på strand, natur og kultur på samme ferie.

Kort over Lavaggiorosso

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. 
 
Vil du opleve det ægte Italien, kan vi varmt anbefale dig bestille en ferie på et agriturismo i Ligurien. Det er en helt anden oplevelse end at bo på et standardhotel. Typisk vil det være et charmerende landsted, som stadig har en aktiv fødevareproduktion - for eksempel vin eller oliven. Her finder du den rigelige plads og roen, der kendetegner livet på landet. En ferieform hvor både børn og og voksne kan helt ned i tempo og slippe hverdagens stress.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Lavaggiorosso. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Vil du flyve til Italien, er Genova lufthavn nærmeste mulighed i forhold til Lavaggiorosso. Inden for rækkevidde er dog blandt andet også Pisa og Parma lufthavn. Du har derfor som regel gode muligheder for at finde en passende flyforbindelse til Danmark.

Der kører bus til Lavaggiorosso fra Levanto, hvor nærmeste togstation ligger med forbindelse til Genova. Vejen fra kyst op til Lavaggiorosso er til tider stejl og snor sig, men det til trods er det nemt at komme til og fra byen i bil. Vil du ikke være afhængig af bussens køretider eller taxi, er det en fordel med egen bil, når du bor heroppe. Så har du også flere muligheder for at lave udflugter til seværdigheder og byer i regionen.

Restauranter og shopping

Der ligger i skrivende stund blot en enkelt restaurant i selve byen, Antiga Ustaia Zita. Den får gode anmeldelser og er kendt for at servere gode lokale retter til fornuftige priser. For et større udvalg af spisesteder, må du køre de 10 min. ned til Levanto. Her findes ligeledes indkøbsmuligheder.

Udflugter

Du bor få kilometer fra nationalparken Cinque Terre,  som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Området er berømt for sine fem små, maleriske kystbyer Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore, der alle er værd at besøge. Der er desuden gode muligheder for at have en aktiv ferie med vandring i Cinque Terre, hvor et stisystem forbinder de 5 kystbyer og nogle steder også kan følges på mountainbike og eller til hest.

Inden for rækkevidde er også en af de mest eksklusive feriebyer i Italien, Portofino, med den smukke havn. Her ligger ofte yachtbåde i millionklassen og den smukke lille kystby emmer da også af eksklusivitet. Man er ikke i tvivl om, at den store tegnbog skal findes frem for at bo her, men byen for enden af en blind vej er ikke desto mindre bestemt et besøg værd.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lavaggiorosso