Rejser til Lavagna

Besøg badebyen med den store marina

Lavagna ligger i smørhullet midt mellem handelsbyen Chiavari til den ene side og strandbyen Sestri Levante til den anden.

Den gode stemning finder du både oppe i byens handelsgade og nede ved den kæmpe lystbådehavn. Is og promenadetur er helt oplagt.

Kom nemt omkring

Denne lille havneby ligger i den østlige del af Ligurien omtrent mellem Genova og La Spezia. I byen findes en togstation som gør det forholdsvis nemt at komme rundt til andre byer langs med kysten - også til byerne i Cinque Terre.

Gode handelsmuligheder

Lavagna har i sig selv et ganske fint handelsliv, men hvis du ønsker større udvalg og lidt mere markedsstemning, så ligger nabobyerne Chiavari og Sestri Levante heldigvis blot et øjeblik væk - og de kan endda begge nås med tog.

Det dragende vand

Mange kommer til Lavagna pga. havet: Enten for at sejle ud fra den enorme lystbådehavn eller for at tage en tur på stranden. Byen har en ganske pæn sandstrand.

Kort over Lavagna

Klik på kortet over Ligurien for at få et overblik over byen, og hvilke hoteller og ferieboliger vi kan tilbyde i denne del af Italien.Ferie på hotel eller i ferielejlighed?

Foretrækker du at bo på hotel med egen restaurant eller i ferielejlighed, hvor du selv har mulighed for at trylle i køkkenet? Du kan finde begge typer feriebolig i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser. Vores rejsekonsulenter med lokalkendskab har således håndplukket de bedste hoteller, ferielejligheder og villaer i Lavagna og resten af Ligurien. 

Bruger du søgemaskinen ovenfor kan du eventuelt bruge de udvidede søgeindstillinger, hvis du er på udkig efter en bestemt slags feriebolig, eller hvis du for eksempel har specifikke ønsker til havudsigt eller afstand til stranden. 

Har du spørgsmål til de forskellige indlogeringsmuligheder eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi giver gerne gode råd og tips til en vellykket ferie i Italien. 

Nærmeste lufthavne

Skal du holde ferie i Lavagna, er Genova lufthavn nærmest, men du kan også vælge at flyve til for eksempel Pisa, Firenze eller Milano. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som easyJet, Ryanair, Norwegian og SAS. Der er derfor normalt gode chancer for at finde en flyforbindelse fra Danmark, der passer til din ferie. Du kan selv tjekke flyruter og priser i søgemaskinen, som dækker alle lufthavne i Italien.

Flyforbindelser til Italien

Pakkerejser til Ligurien med fly, hotel og lejebil

Du kan vælge at bestille fly, feriebolig og evt. billeje som en samlet pakke hos Escapeaway Rejser. Det er nemt, og så koster det ikke mere, end hvis du selv sammensætter rejsen til Lavagna. Dertil kommer, at du med en pakkerejse til Ligurien er dækket af rejsegaranti og vores udvidet rejseforsikring.

Bestil en billig rejse til Ligurien

 

Udflugter og seværdigheder

Lavagna har romersk oprindelse, men blomstrede dog først for alvor op som by senere. I dag fornemmer man tydeligt byens lange historie, når man spadsere rundt i de gamle gader. Hjertet udgøres af Piazza Marconi, som er omgivet af smukke pastelfarvede bygninger. Læg også vejen forbi basilikaerne, hvor især Basilica collegiata di Santo Stefano imponerer oppe for enden af den flotte trappe.

I løbet af sommeren er afholdes der adskillige festivaler og andre kulturelle begivenheder i byen. Mest kendt er nok middelalderfestivalen Torta dei Fischi i august, hvor byens indbyggere siden 1949 har genopført det overdådige bryllup mellem Greve Opizzo Fieschi og Bianca de’ Bianchi i 1230. 

Du er desuden omgivet af andre charmerende kystbyer. Få kilometer mod syd er Sestri Levante for eksempel et oplagt udflugtsmål med dens levende handelsliv, historiske seværdigheder og kulturelle begivenheder. I modsat retning ude på en pynt ligger farverige Portofino, som ganske vist er kendt som et lille eksklusiv rejsemål, men alligevel har bevaret meget af sin oprindelige atmosfære og hverdagsliv i gaderne.

Lidt længere væk, men stadig inden for fin afstand til en dagsudflugt, er den berømte Cinque Terre Nationalpark. De fem små fiskerlejer, som har lagt navn til området ligger som perler på en snor langs en af Europas smukkeste kyststrækninger. Brug dagen på at udforske byer og natur på vandreture ad det netværk af stier, som er anlagt i området. 

Vil du have opleve de bedste seværdigheder, regionen har at byde på, kan vi anbefale at benytte en lokalkendt, certificeret guide. Vores samarbejdspartnere tilbyder et væld af spændende udflugter i Ligurien, som kan bestilles allerede før afrejsen til Italien.

Lokale links

Officiel hjemmeside for middelalderfestivalen: www.tortadeifieschi.it

Den officielle hjemmeside for regionens turistkontor finder du her

 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lavagna