Luksusferie til Ligurien

Fra grænsen til Frankrig ved Nice, og helt frem til eventyrlige La Spezia ved Toscana slanger Ligurien sig langs Middelhavet og udgør Den Italienske Riviera. Her er luksus en hverdagsting, og levestandarden er høj, mens tempoet er behageligt lavt. En luksusferie til Ligurien er en skøn pause fra storbylivet, et åndehul i en region hvor livet går sin stille gang. En region for livsnydere og dermed den perfekt luksusferie-destination.

Havet og de omkringliggende bjerge skaber et helt specielt mikroklima i Ligurien, hvilket giver særdeles gode vækstbetingelser for planter og blomster. Det er et faktum, at strækningen mellem Ventimiglia nær grænsen til Frankrig og San Remo kaldes for La Riviera dei Fiori, Blomsterrivieraen. Kulminationen af farver, former og blade nås i San Remo, byen som nok er mest kendt for sit casino, men som også kaldes Città dei Fiori - blomsternes by, og hvert år, et tidspunkt mellem januar og marts, hvor foråret allerede er kommet, afholdes der en blomsterfestival, som lokker tusindvis af besøgende til.

Som om havet, farverne, naturen og de gæstfrie indbyggere ikke var anledning nok til at tage på luksusferie til Ligurien, så kan regionen også bryste sig af en førsteklasses gastronomi. I regionens hovedstad Genova så pestoen for mange år siden dagen lys for første gang, og nu er den et populært tilbehør til pasta over hele verden. Selv focaccia, eller på den lokale dialekt 'a fügassa', har sin oprindelse i Genova. Allerede i middelalderen kunne byens indbyggere nyde duften af nybagt brød, når de promenerede gennem byen.

Luksusrejser til Ligurien med Escapeaway kan bookes med afgang fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Du rejser med rutefly med mulighed for fleksibel rejselængde, så du kan vælge om din luksusferie skal være fx. 6 eller 10 dage - alt er i princippet muligt. Vores dygtige og erfarne rejsekonsulenter har udvalgt de bedste luksushoteller i Ligurien til dig, baseret på bl.a. beliggenhed, størrelse, indretning og gæsteanmeldelser. Brug søgemaskinen til at finde den rigtige kombination til din rejse. God tur!

>> Læs alt om luksushoteller i Italien
>> Læs også om luksusrejser til Toscana

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Ligurien