Rejser til Moneglia

Moneglia er med sin beliggenhed tæt ved nogle af Den Italienske Rivieras smukkeste byer og naturområder ideel til en ferie, hvor afslapning og aktive oplevelser kombineres. Book din rejse til Moneglia med Escapeaway i dag!

Moneglia ligger i det nordvestlige Italien omtrent midt mellem Portofinohalvøen og Cinque Terre - to af de smukkeste områder på Den Italienske Riviera. Den lille kystbys smallle gader med farverige huse, butikker, caféer og restauranter af historie og idyl. Moneglia blev da også optaget i “I Borghi più Belli d’Italia” (en forening for Italiens smukkeste middelalderbyer) i 2012.

Det som for alvor gør Moneglia til et interessant rejsemål, er dog den fantastiske beliggenhed i en lille beskyttet bugt på den solrige riviera. Her kan du nyde godt af det lune middelhavsklima på byens egen lille strand, der med sit krystalklare vand er næsten uimodståelig. Beliggenheden inde i bugten mellem de små næs Punta Moneglia og Punta Rospo samt bølgebrydere gør stranden velegnet til børnefamilier. Dertil kommer, at Moneglia ligger i et utroligt naturskønt område, der byder på mange muligheder for vandreture. De omkringliggende bjerge

Vandreture og kulinariske oplevelser

Tager du toget, kan du på blot en halv times tid være i den berømte nationalpark Cinque Terre. Parken er opkaldt efter fem små fiskerbyer, som i sig selv er et besøg værd. Det er dog områdets mange naturskønne vandreruter, som for mange aktive ferierejsende er områdets hovedattraktion. Husker du at tage et par fornuftige vandresko med på rejsen til Moneglia, behøver du faktisk ikke engang tage til Portofinohalvøen eller Cinque Terre for at vandre. Sentiero Verdeazzurro, langdistance-vandreruten der forbinder Genova og Portovenere, går således lige gennem Moneglia. Du kan nøjes med at følge den et kort stykke mod nord eller syd for at udforske frodige Punta Moneglia eller Punta Rospo. Du vil nok få sved på panden, men når du når op i højden, belønnes dine anstrengelser med fantastiske udsigter over havet og ned langs kysten.

Er du mere til afslappende strandliv, behøver du naturligvis heller ikke bruge hele ferien på byens egen strand. Der er således adskillige badestrande inden for få kilometer af Moneglia og små uberørte badevige, der kun kan nås med båd. Uanset om du foretrækker at bruge dagen aktivt med vandring og sightseeing eller blot vil dase i solen på stranden, kan du også glæde dig til de kulinariske oplevelser på en rejse til denne del af Norditalien. På din vej rundt i området vil du nok lægge mærke til de mange olivenlunde og citrusplantager. Kulinarisk er egnen omkring Moneglia da også især kendt for sin olivenolie, som der naturligvis bruges rigelige mængder af i den lokale udgave af middelhavskøkkenet.

I betragtning af at byen kun har omkring 2.800 faste indbyggere, er der et godt udvalg af spisesteder. Ligeledes har byen et par købmandsbutikker, hvor du kan få de fleste daglige fornødenheder. Har du behov for flere indkøbsmuligheder eller ønsker du et endnu større udvalg af spisesteder, tager det takket være tunnelen desuden ikke mere end et kvarter at køre til nabobyen Sestri Levante. Her er det et stort udvalg af begge dele.

I det hele taget er Moneglia godt forbundet til de andre byer langs kysten. Du kan således køre med tog helt til Genova og La Spezia, ligesom motorvejen nord for byen giver hurtig forbindelse til resten af regionen.

Bestil din rejse til Moneglia online

Hos Escapeaway kan du nemt og sikkert bestille din rejse til Moneglia online. Vælg selv om du vil booke en pakkerejse inkl- fly og hotelophold, samt evt. lejebil eller transport t/r fra lufthavnen (transfer). Vil du hellere selv arrangere rejsen til Ligurien kan du også nøjes med blot at bestille dit hotel igennem Escapeaway. Alle vores hoteller, ferielejligheder og villaer er håndplukkede, og vi tilbyder afrejse dagligt fra alle lufthavne i nøjagtig det antal dage du ønsker.

>> Læs også om rejser til Finale Ligure
>> Sådan lejer du en villa i Ligurien

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Moneglia

Hvad siger gæsterne i Moneglia?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 107 anmeldelser