Rejser til Monterosso al Mare

Monterosso al Mare er en af de fem byer i nationalparken Cinque Terre. Beliggenheden i en beskyttet bugt med kunstigt rev, betyder, at sol- og badehungrende gæster gerne bliver i byen. Det passer nemlig de fleste rigtig godt, da Monterosso al Mare er den by, der ligger allerlængst væk fra La Spezia. Og hvad er bedre end at lade sig afkøle efter at have besteget bakker eller måske en af de mange stier i området. Desuden er her flere gode restauranter, barer og små butikker.

Provinsen hedder La Spezia og regionen Ligurien. Men mest af alt er navnet Cinque Terre kendt, og det er her, vi finder denne søde, lille by, Monterosso al Mare. Det, der adskiller den fra de øvrige byer, er blandt andet, at her er strand, ja, to stykker faktisk, og det er også den by, som er kendt for at være mest "åben". Monterosso al Mare er delt i to bydele, en gammel og en lidt nyere. Deraf to strande. Du kan komme frem og tilbage mellem de to bydele via en tunnel.

Du kan tage bilen, toget eller båden

Byen har blot ca. 1400 indbyggere, som bor her året rundt. Hvor mange, der er i sommertiden, er svært at vide. Men der er rigtig mange. Byen ligger blot 12 meter over havet til forskel fra sine "søskendebyer". Og det er netop det, der er charmen ved de fem byer, at de ligner hinanden, men dog er så forskellige.

Du kan vælge at bo i Monterosso al Mare eller i nærheden. Du kan også  vælge at bo i La Spezia, hvor pulsen er højere og udvalget meget større. For at komme frem og tilbage mellem de fem byer kan du enten tage bilen, toget eller en båd, hvis vejret tillader det.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Monterosso al Mare

Hvad siger gæsterne i Monterosso al Mare?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 10 anmeldelser