Nye hoteller i Ligurien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Ligurien, Genova
  8,8
  Meget godt
  1550 anmeldelser
  Hotel Metropoli ligger i Genovas centrum tæt på Operaen og Palazzo Ducale. Så snart du kommer ud af døren, står du midt i byens hjerte, der vinder meget ved nærmere bekendtskab. Der venter dig en af Italiens mest spændende, historiemættede og ... oversete byer! Læs mere
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Monterosso al Mare
  9,1
  Fabelagtigt
  362 anmeldelser
  Hvis du længes efter en ferie i Cinque Terre National Park og ønsker at bo centralt i Monterosso al Mare, skal du se nærmere på Hotel Punta Mesco.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Savona
  8,8
  Meget godt
  2466 anmeldelser
  Lige uden for den store by Savona ligger Hotel Mare, og som navnet indikerer, bor du lige ud til havet og stranden. Hotellet har en velrenommeret restaurant med fiskespecialiteter, en strandbar og en sushi-restaurant.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Santa Margherita Ligure
  8,7
  Meget godt
  810 anmeldelser
  I Santa Margherita på Den italienske riviera kan du vække din sommerdrøm til live, for Riviera-stemningen bliver ikke mere koncentreret end her. Hotellet har mange faciliteter og personalet vil sørge godt for dig.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, La Spezia
  8,9
  Meget godt
  945 anmeldelser
  Dette hotel ligger midt i La Spezia, blot et stenkast fra togstationen, hovedgaden og havnen. Her bor du i moderne indrettede værelser. Morgenmaden kan indtages på en nærliggende bar hver morgen. Et godt udgangspunkt for et besøg i Cinque Terre.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
  9,0
  Fabelagtigt
  558 anmeldelser
  Her bor du et stenkast fra strand og hav. Miramare ligger i centrum af Sestri Levante, en af Liguriens hyggeligste byer, og blot få kilometer fra Cinque Terre.