Nye hoteller i Ligurien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Ligurien, Santa Margherita Ligure
  Midt mellem byerne Rapallo og Portofino ligger Santa Margherita, og her i hjertet af kystbyen ligger det familiedrevne 4-stjernede Metropole med blot 57 værelser.
 • Gæstebedømmelser 7,3
  Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
  Hotel Grande Albergo giver dig en helt klassisk hoteloplevelse. Og med stranden til den ene side og et meget stemningsfuldt bycentrum til den anden side, så er det næsten svært at kræve mere. Velkommen til Hotel Grande Albergo.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
  Dette er et hotel med historisk charme, en storslået have, udendørs pool og en perfekt beliggenhed i det populære Sestri Levante. Herudover er du blot et stenkast fra havet og gode spisesteder. Du kan altså sagtens lade bilen stå.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Portofino
  Dette lille boutique-hotel ligger en kort gåtur fra Portofinos stemningsfulde havn og hyggelige restauranter. Derudover er du tæt på den vidunderlige Cinque Terre nationalpark.
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
  Drømmen om Den Italienske Riviera er drømmen om sydlandsk stemning i gaderne, smukke sandstrande og postkortlignende omgivelser. Den kan du vække til live på Hotel Vis à Vis i skønne Sestri Levante.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sarzana
  Dette er et hotel, som passer til dig, der ønsker et godt udgangspunkt til at besøge nogle af Liguriens små perler. På hotellet findes restaurant, bar, wellness og pool der er opvarmet i lavsæsonen, således at den kan holde åbent året rundt.