Nye hoteller i Ligurien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Ligurien, Santa Margherita Ligure
  I Santa Margherita på Den italienske riviera kan du vække din sommerdrøm til live, for Riviera-stemningen bliver ikke mere koncentreret end her. Hotellet har mange faciliteter og personalet vil sørge godt for dig.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sanremo
  På Royal Hotel bor du godt, tæt på havet og i centrum af San Remo - og bare få skridt fra det kendte kasino. Her finder du desuden barer, restauranter og spa.
 • Gæstebedømmelser 8,5
  Italien, Norditalien, Ligurien, Sarzana
  Her har I det, som I troede, ikke fandtes: et toscansk landsted i Ligurien. Det betyder med andre ord, at I på den ene side har Cinque Terre og Den italienske riviera - mens hele Toscana med både Lucca og Pisa åbner sig til den anden side. Hele ... familien vil elske Antico Casale. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Italien, Norditalien, Ligurien, Levanto
  Dette populære og komfortable hotel med pool ligger lige udenfor Levanto, en hyggelig by med strandpromenade og et fint lille centrum. Herfra kan du bl.a. besøge nationalparken Cinque Terre.
 • Gæstebedømmelser 8,4
  Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
  Hvis du bestiller et ophold i disse ferielejligheder her midt i Sestri Levante, så kan Liguriens måske allersmukkeste kystby blive din for en stund. Der er bestemt ikke noget at sige til, at HC Andersen også slog sig ned her i byen under sin ... dannelsesrejse til Italien. Læs mere
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
  Dette er et hotel med historisk charme, en storslået have, udendørs pool og en perfekt beliggenhed i det populære Sestri Levante. Herudover er du blot et stenkast fra havet og gode spisesteder. Du kan altså sagtens lade bilen stå.