Nye hoteller i Ligurien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Ligurien, Santa Margherita Ligure
  Midt mellem byerne Rapallo og Portofino ligger Santa Margherita, og her i hjertet af kystbyen ligger det familiedrevne 4-stjernede Metropole med blot 57 værelser.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Loano
  Garden Lido er et enkelt hotel, som ligger i hyggelige Loano. Du har byens nye havn og strandpromenaden lige uden for døren. Hotellet har pool, privat strand og et lille wellnesscenter, hvor du kan bestille massage.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
  Her bor du et stenkast fra strand og hav. Miramare ligger i centrum af Sestri Levante, en af Liguriens hyggeligste byer, og blot få kilometer fra Cinque Terre.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Cinque Terre
  Le Palme Hotel ligger kun ca. 50 meter fra havet i den berømte, lille kunstby Monterosso al Mare, en af de fem byer i nationalparken Cinque Terre. Fra hotellet har du ikke kun stranden i nærheden, men også byens udbud af barer, restauranter og butikker.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Savona
  Lige uden for den store by Savona ligger Hotel Mare, og som navnet indikerer, bor du lige ud til havet og stranden. Hotellet har en velrenommeret restaurant med fiskespecialiteter, en strandbar og en sushi-restaurant.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Rapallo
  På Excelsior Palace i Rapallo holder man på traditionerne og "the old style way", hvilket betyder en fremragende service i et behageligt miljø. Hotellet ligger ganske centralt og lige ned til havet. Her er to restauranter og en Beach Club med ... to panoramiske infinity-pools. Læs mere