Nye hoteller i Ligurien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Ligurien, Levanto
  9,5
  Fabelagtigt
  381 anmeldelser
  Dette populære og komfortable hotel med pool ligger lige udenfor Levanto, en hyggelig by med strandpromenade og et fint lille centrum. Herfra kan du bl.a. besøge nationalparken Cinque Terre.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Rapallo
  9,4
  Fabelagtigt
  910 anmeldelser
  Grand Hotel Bristol ligger lige i udkanten af den hyggelige kystby Rapallo. Her er et smukt poolområde, bar og restaurant. Fra dit værelse, som har fransk balkon, har du hel eller delvis havudsigt.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Portovenere
  Cristallo Park Hotel Portovenere ligger mellem Portovenere og øen Palmaria. Her bor du i nærheden af en park med gamle oliventræer og har desuden adgang til pool, restaurant og bar.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Montemarcello
  9,3
  Fabelagtigt
  183 anmeldelser
  Forkæl dig selv og gør ferien på den italienske riviera til noget unikt. På dette smagsfulde og virkelig luksuriøse hotel vil du opleve Ligurien fra den bedste side.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Portofino
  8,7
  Meget godt
  1134 anmeldelser
  Oplev smukke Portofino fra dette lille boutiquehotel, beliggende i en hyggelig bugt med udsigt over havet. Her kan du se frem til skønne stunder i solen, en god start på dagen og spændende udflugter i nærheden
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sanremo
  8,8
  Meget godt
  1620 anmeldelser
  Fra Hotel Nazionale har du San Remo's hyggelige centrum for dine fødder. Du er også tæt på byens velkendte casino og til et svalende dyp i havet, er der blot 300 meter.