Nye hoteller i Ligurien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Ligurien, Portofino
  Dette lille boutique-hotel ligger en kort gåtur fra Portofinos stemningsfulde havn og hyggelige restauranter. Derudover er du tæt på den vidunderlige Cinque Terre nationalpark.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Loano
  Garden Lido er et enkelt hotel, som ligger i hyggelige Loano. Du har byens nye havn og strandpromenaden lige uden for døren. Hotellet har pool, privat strand og et lille wellnesscenter, hvor du kan bestille massage.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Diano Marina
  Hotel Metropol ligger på en høj over den lille kystby Diano Marina. På hotellet har du bar, restaurant samt terrasse med udsigt over havet og byen. Her er pool og som gæst har du en strandplads med solstone og parasol.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
  Her bor du et stenkast fra strand og hav. Miramare ligger i centrum af Sestri Levante, en af Liguriens hyggeligste byer, og blot få kilometer fra Cinque Terre.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, La Spezia
  Dette hotel ligger midt i La Spezia, blot et stenkast fra togstationen, hovedgaden og havnen. Her bor du i moderne indrettede værelser. Morgenmaden kan indtages på en nærliggende bar hver morgen. Et godt udgangspunkt for et besøg i Cinque Terre.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Montemarcello
  Forkæl dig selv og gør ferien på den italienske riviera til noget unikt. På dette smagsfulde og virkelig luksuriøse hotel vil du opleve Ligurien fra den bedste side.