Rejser til Pietra Ligure

Familieferie ved den italienske riviera

Pietra ligger på den vestlige italienske riviera, mellem Savona og Imperia. Byen er et oplagt valg til den perfekte familieferie.

Stranden indbyder til masser af leg og afslapning i solen, mens der i den stemningsfulde by findes hyggelige torvepladser, restauranter, butikker og markeder.

Sandstrande og sportsaktiviteter

Pietra Ligure er således en rigtig ferieby med attraktioner for enhver smag. Ud over de mange sportsaktiviteter, der er at finde på stranden (såsom surfing, dykning etc.), findes her også diverse sportscentre med mulighed for tennis, fodbold etc. Strandens beskaffenhed er af sand, men vær opmærksom på, at der er småsten det første stykke, når man skal ud at bade. Mange af de lokale foretrækker at komme på den lille betalingsstrand, der hedder Bagni Pucci. Den befinder sig foran den gamle bydel, og skulle efter sigende have god plads, men også være lidt dyrere end de andre betalingsstrande.

Kort over Pietra Ligure

Klik på kortet herunder for en oversigt over hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og kørselsafstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. 

Vil du gerne holde ferie i Pietra Ligure?  Brug søgemaskinen ovenfor til at få en hurtig oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen.
 
Drømmer du om en ferie i landlig idyl med fred og ro, kan vi for eksempel varmt anbefale et agriturismo i Norditalien.

Har du spørgsmål, eller eventuelt brug for hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om mulighederne.

Transport

Der er gode muligheder for at flyve til det nordlige Italien. Skal du på ferie i Pietra Ligure, er den nærmeste Genova lufthavn, som blandt andet betjenes af lavprisselskaber som Ryanair og Vueling. Nice (Frankrig) Milano og Torinos lufthavne befinder sig dog også inden for overskuelig rækkevidde.

Der kører tog til Pietra Ligure fra blandt andet Genova, Alassio og Savona. Dertil kommer, at diverse busforbindelser og ikke mindst kystmotorvejen (A10), som gør det nemt at komme til og fra byen i bil. Med en lejebil er det ikke blot let at komme til og fra lufthavnen, men du har også en større frihed til at udforske øens seværdigheder i dit helt eget tempo. 

Det er en tur på omkring 1700 km, hvis du vil køre hertil fra Danmark. Med en overnatning undervejs er dette naturligvis en overkommelig afstand for de fleste, men mange af vores rejsende vælger at flyve for at få mest mulig ferie i Italien.

Restauranter og shopping

Der er et ganske stort udvalg af spisesteder i Pietra Ligure med noget for enhver smag. Dertil kommer udvalget i nabobyerne blot få kilometers kørsel væk.

I byens mindre supermarkeder kan du få det meste til de daglige behov, og hvis du vil tilberede egne måltider i løbet af ferien. For oplevelsens skyld bør du også prøve at besøge et marked, hvor du udover gode råvarer også har chancen for at opleve det charmerende italienske hverdagsliv.  Hver lørdag året rundt kan du således lægge vejen forbi den store smukke plads ved kirken; Piazza San Nicolò (i den gamle bydel) eller den lange gade Viale della Repubblica, der ligger i udkanten af byen. 

 

Udflugter

Der er masser at tage sig til i selve Pietra Ligure - særligt omkring stranden. Men trænger I til lidt afveksling har I også et godt udgangspunkt for oplevelsesrige udflugter i regionen.

Før dig som rejser med børn, er det nærliggende badeland Le Caravelle svært at komme udenom. Det store område byder da også på masser af sjov for både vandhunde i alle aldre. 

Her er dog også gode muligheder for at opleve et mere autentisk Italien. Besøg for eksempel kystbyen Cervo, en malerisk middelalderby der betragtes som en af Liguriens smukkeste. Nyd byens smalle stræder på en tur til fods og giv dig tid til at udforske de historiske seværdigheder samt ikke mindst de hyggelige spisesteder.

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af interessante udflugter i Ligurien, som du med fordel kan booke allerede hjemmefra. Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pietra Ligure

Hvad siger gæsterne i Pietra Ligure?

8,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 26 anmeldelser