Rejser til Punta Mesco

Ferie lige på dørtrinnet til Cinque Terre

Fra Punta Mesco har man mod øst en vidunderlig udsigt over kystlinien Le Cinque Terre mod vest over mod Levanto. Området er skønt og perfekt til et afslappende ophold.

Midt mellem Levanto og den første Cinque Terre-by Monterosso al Mare finder man den naturskønne pynt Punta Mesco. Herfra har man mod øst en vidunderlig udsigt over kystlinien Le Cinque Terre og mod vest over mod Levanto. Området er skønt og perfekt til et afslappende ophold. Bemærk dog at man skal gå og bære indkøb og bagage ad de gamle stier.

Kort over Punta Mesco

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger på Punta Mesco. Er der aktuelt ingen indkvarteringsmuligheder på selve pynten, vises tilgængelige boliger i nærområdet. 

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder langs kysten i Ligurien. 

Har du brug for yderligere information om en bestemt feriebolig, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os.

Transport

Lufthavnen ved Genova er den nærmest beliggende lufthavn i for hold til Punta Mesco, hvis du vil flyve til Italien. Aktuelt benyttes denne af blandt andet lavprisflyselskaber som Ryanair og Vueling, og der er derfor som regel gode muligheder for at finde billige rejser hertil. 

Du kan altid finde opdaterede informationer om ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Det er det bedste sted at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Der kører tog fra Genova langs kysten ud mod Punta Mesco. Det nærmeste stop ligger dog i Monterosso, så de sidste kilometer må klares med taxi eller til fods.

Restauranter og shopping

Neden for pynten i Monterosso ligger der talrige spisesteder og tilsvarende på den anden side i Levanto. Ligurien er generelt kendt for sin udsøgte gastronomi, som tiltrækker madelskere fra hele verden. Herude langs kysten kan især dig, som holder af frisk fisk og skaldyr, virkelig glæde dig til de kulinariske oplevelser. 

Udflugter

Det er ikke til at komme uden om, at tager man på ferie her, er det for de flestes vedkommende primært for at opleve Cinque Terre. Fra din feriebolig på Punta Mesco har du da også en næsten ideel placering for at tage på udflugter til nationalparkens fem charmerende kystbyer og eventuelt udforske den skønne natur på vandreture. Kombineret med lækker mad, god lokal vin samt ikke mindst normalt masser af sol og badning, er her de helt rette betingelser for at få en uforglemmelig ferie. 

Beslutter du dig for at køre en tur langs kysten nordpå i stedet, kan vi anbefale dig at sigte efter Portofino. Denne lille, farvestrålende kystby er en af de mest eksklusive feriebyer i Italien, hvilket ses på prisniveauet. Ikke desto mindre er den et besøg værd, og særligt hvis du kommer uden for weekender og højsæson, vil du opleve at også denne mondæne ferieby har masser af charme og almindeligt italiensk hverdagsliv. 

Ønsker du at områdets byer og seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af spændende udflugter i Ligurien.

 

 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Punta Mesco