Rejser til Recco

Hyggelig ligurisk by i Paradis Golfen

I Recco kan du nyde byen med strand, butikker, gode restauranter uden masseturisme, men samtidig have et væld af udflugtsmuligheder langs Liguriens kyst.

Naturskønt

Recco ligger i det meget naturskønne område ved Monte Portofino Naturpark blot ca. 20 km fra Genova med det kendte akvarium og et af Europas bedst bevarede historiske bykerner.

Kort over Recco

Kortet nedenfor kan du klikke på og danne dig et overblik over byen. Her kan du blandt andet se placeringen af de mange forskellige hotelelr og ferieboliger, som vi tilbyder i Recco og resten af området i Ligurien.

Recco og omegn

Selv om Recco ligger som nabo til de meget eftertragtede og mondæne kystbyer Santa Margherita Ligure, Portofino og Camogli, så er denne by måske mere en kystby, hvor italienerne selv bor - hvilket den meget sparsomme mængde af hoteller bevidner. Der er togstation i Recco, hvorfra man nemt kommer til både Cinque Terre Nationalpark og resten af Ligurien. Fra Recco går der også en hovedvej (SP333) ind i baglandet mod de liguriske Appenniner, hvor der er gode muligheder for at finde små, uturistede landsbyer med lokale spisesteder. Apropos det kulinariske så er Recco meget kendt for sin uimodståelige version af den liguriske focaccia, Focaccia di Recco, som er en tynd udgave, indbagt med osten crescenza (minder om stracchino).

Stranden

Recco har en ganske pæn strand (blanding af sand og småsten) og byens samlingspunkt er utvivlsom den store kommunale swimmingpool, som ligger på stranden.

Feriebolig, villa elelr hotel i Recco

Vil du gerne bo ved Den italienske riviera , men undgå det store turistmasser, er Recco et fint valg. Her har vi allerede fundet de villaer, hoteller og ferieboliger, som kan danne ramme om en vellykket, afslappende ferie for hele familien. Se hvilke der er ledige i din ferieperiode ved at bruge søgefunktionen øverst her på siden. Her finder du alle former for indlogering samlet under ét, men er du kun på udkig efter en bestemt boligform, kan du bruge de udvidede søgemuligheder. Det kan for eksempel være, hvis du vil leje en stor villa i Ligurien til en ferie med flere generationer af familien.

Lufthavne og transport

Genova Lufthavn ligger nærmest Recco, men har dog i skrivende stund ingen direkte forbindelser til Danmark. Det er tilgengæld normalt muligt at flyve direkte til både Pisa Lufthavn og Milano Linate Lufthavn, som også ligger inden for rækkevidde af Recco.

Bestil din rejse som en samlet pakke

Skal du både bruge en feriebolig og en flyrejse, er det nemmeste at bestille det som én samlet pakkerejse til Recco her hos Escapeaway Rejser. Det er ikke blot lige så billigt, som at sammensætte en ferie selv, men også mere fordelagtigt. Det skyldes, at du ved at købe en pakkerejse opnår dækning fra Rejsegarantifonden. Ligeledes vil din ferie være dækket af pakkerejseloven. Kort sat du får en ferie med mere tryghed.

Bestil en rejse som samlet pakke til Den italienske riviera i Ligurien inkl fly

Udflugter

Ligesom der venter mange små og hyggelige landsbyer inde i baglandet, kan det anbefales at besøge nogle af nabobyerne langs Den italienske riviera. Du har for eksempel ikke ret langt til Portofino, som med rette hører til blandt de mest kendte byer på kyststrækningen. 

Længere væk, men stadig et oplagt mål for en dagsudflugt er både Cinque Terre og det gamle kvarter i Genova, der hører til blandt regionens mest interessante seværdigheder. Her kan du glæde dig til kulturelle oplevelser og skønne naturscenerier, der vil efterlade evige ferieminder.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Recco