Rejser til San Terenzo di Lerici

Badeferie ved digterbugten

San Terenzo er sammen med nabobyen Lerici den eneste by i La Spezia-bugten, der kan bryste sig af rigtige sandstrande.

Det er ellers en sjældenhed i området ved Cinque Terre. En nyere strandpromenaden forbinder San Terenzo med den lidt større og mere kendte naboby Lerici (ca. 2 km).

Den berømte digter Lord Byron, som blandt andet skrev Don Juan, svømmede i 1822 eftersigende fra Portovenere til San Terenzo for at besøge vennerne Percy og Mary Shelley (som skrev Frankenstein). Den 7½ km lange svømmetur mindes hvert år med Coppa Byron, hvor langdistance-svømmere tager turen over Golfo dei Poeti (Digterbugten).  De fleste besøgende i den skønne lille kystby nøjes dog blot med at nyde udsigten over vandet fra en liggestol på den populære strand.

Kort over San Terenzo di Lerici

Klikker du på kortet herunder, får du et overblik over byen og området med markering af hvilke ferieboliger vi tilbyder her.

Børnevenlig strand

Sandstrandene i San Terenzo er velegnede til børn, da de ligger i en beskyttet bugt, hvor det åbne hav ikke når ind. San Terenzo er meget ligurisk i sit udtryk med klassiske pastelfarver og ligurisk barok. Her i byen finder man de fleste fornødenheder og spisesteder og ellers i den nærliggende Lerici. Man kommer hertil med lokal bus fra La Spezia.Hoteller og ferielejligheder i San Terenzo

Søgemaskinen hos Escapeaway Rejser indeholder hundredvis af ferieboliger i Italien, som alle er håndplukket af vores lokalkendte rejsekonsulenter - heriblandt en bred vifte af hoteller, ferielejleigheder og villaer i Ligurien. Du kan derfor trygt vælge den feriebolig, som passer bedst til dine ønsker, i sikker forvisning om, at vi allerede har gjort det vigtige forarbejde med at tjekke beliggenhed, service osv. 

Indtaster du datoer i søgemaskinen ovenfor, får du en liste med tilgængelig ferieboliger i og omkring San Terenzo di Lerici inden for den ønsket periode. Har du specielle ønsker til boligen? I søgemaskinens udvidede søgeindstillinger kan du blandt andet angive ønsker til havudsigt, terrasse og afstand til stranden. 

Finder du ikke de oplysninger, du brug for i den uddybende beskrivelse af den enkelte feriebolig, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi hjælper dig gerne med at planlægge den perfekte ferie i Italien.

Lufthavne og lokal transport

Der er omkring 1700 km at køre fra Danmark til San Terenzo di Lerici, hvilket med en overnatning undervejs er en overkommelig afstand for de fleste. Foretrækker du alligevel at flyve, er det mest oplagte at søge efter flyrejser til Pisa Lufthavn, som ligger nærmest og i sommerhalvåret har direkte forbindelser til København, Billund og Hamborg Lufthavn. Da Pisa Lufthavn samtidig betjenes af både lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian samt "traditionelle" flyselskaber som SAS, er der som regel gode muligheder for at finde en passende flyrejse til en god pris.

Det kan du nemt gøre i vores søgemaskine, hvor  du kan sammenligne priser på fly til samtlige lufthavne i Italien. Husk samtidig at du ved at bestille fly og feriebolig (samt evt. billeje) som en samlet pakke hos Escapeaway Rejser, vil være dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det er ferie med ekstra tryghed.

Få mere information om rejser til Ligurien

Vil du rejse med tog fra lufthavnen til San Terenzo di Lerici, kan du enten vælge en forbindelse til La Speczia, som ligger ca. 10 km mod vest eller til Sarzana mod øst i omtrent samme afstrand. Herfra må du med bus eller taxi det sidste stykke. Lejer du en bil gør motorvejen langs kysten det nemt at nå frem til din feriebolig. Mange vælger desuden at benytte billeje for at kunne komme nemt omkring til seværdigheder i løbet af ferien. 

Læs mere om biludlejning i Pisa Lufthavn

Udflugter

Både Lerici og Portovenere er med historiske seværdigheder, restauranter og forretningsliv oplagte udflugtsmål i det umiddelbare nærområde. De kønne middelalderbyer er dog ikke den mest kendte seværdighed herude ved kysten. Den titel går til de fem små, idylliske fiskerlejer kendt som Cinque Terre, der byder på nogle af Italiens bedste havudsigter og naturscenarier. De fem byer, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, ligger bare omkring 20 km fra San Terenzo di Lerici.

Vil du se det skæve tårn i Pisa og de andre interessant seværdigheder i en af naboregionens mest berømte byer, tager det blot omkring en time i bil.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Terenzo di Lerici