Rejser til Santa Margherita Ligure

Smukt beliggende by øst for den spændende by Genova. Her findes et rimeligt udvalg af restauranter og butikker.

Denne smukt beliggende by øst for Liguriens historiske hovedby Genova ligger langs kysten på den liguriske riviera og har ry for at være en skøn lille perle, der i det tidlige 20. århundrede var internationalt kendt for at være et perfekt tilflugtssted. Heldigvis har byen, på trods af sin berømmelse, bevaret sin charme og man vil måske påstå, at det igen er et skønt tilflugtsted i modsætning til nabobyen Portofino, der nu er den mest velkendte af disse to byer.

Venlig atmosfære

I Santa Margherita finder man palmerne på rad og række langs havnen, dejlige strande, et rimeligt udvalg af restauranter og butikker samt en venlig atmosfære, der gør byen til et godt sted at tilbringe et par afslappende dage i solen.

/italien/ligurien/portofinoHvad byder byen på?

Byen byder på lokalt fiskemarked, en charmerende lystbådehavn, snesevis af appelsintræer i bybilledet og den smukke Villa Durazzo med en smuk anlagt have og en fortryllende udsigt ud over Den Italienske Riviera. For natteravne er der i sommermånederne rig mulighed for at feste til de lyse timer.

Også noget for de energiske

Energiske sjæle kan fristes med spændende vandreture over Monte Portofino til San Fruttuoso, som ligger i en afsidesliggende azurblå lagune. Herfra kan man promenere eller cykle langs den smukke kystvej til Portofino.Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Santa Margherita Ligure

Hvad siger gæsterne i Santa Margherita Ligure?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 18 anmeldelser