Rejser til Sant'Olcese

Uspoleret charme nær den italienske riviera

Sant'Olcese er en lille landsby midt i Liguriens grønne, kuperede landskab med en række af regionens største seværdigheder inden for rækkevidde.

Her finder man ud over en smuk barokkirke efter ligurisk forbillede i pastelfarver, også et par spisesteder, en købmand og charcuteriforretning, som landsbyen lokalt set er meget kendt for.

Dette er stedet for dig, som vil opleve den uspolerede charme i baglandet til den italienske riviera og nyde godt af det milde klima. Heroppe er der gode muligheder for vandring og cykling i de grønne bjerge, samtidig med at badebyerne er inden for rækkevidde.

Kort over Sant'Olcese

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, ferielejlighed eller villa?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Sant'Olcese. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Til en ferie med flere generationer af familien eller en flok venner, kan vi varmt anbefale leje af en hel villa i Ligurien. Her har I masser af privatliv og skal ikke dele stedets faciliteter med andre gæster.

Har du spørgsmål om de forskellige boliger, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Der er flere internationale lufthavne inden for rækkevidde af Sant'Olcese, hvis du ikke vil køre de omkring 1600 km fra Danmark. Genova Lufthavn ligger således blot 19 km fra byen, men inden for rækkevidde er også lufthavnene ved Pisa og Milano. Samlet set er der derfor mange flyselskaber at vælge mellem til din rejse såsom Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian.

Udvalget af forbindelser til de forskellige italienske lufthavne varierer ofte fra sæson til sæson, og derfor bør du altid tjekke aktuel information om ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Her er det nemt at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Sant'Olcese har egen togstation med forbindelser til blandt andet Genova og Torino. Dertil busforbindelser og naturligvis gode muligheder for at komme hertil i bil. Dette er et mere ukendt territorium i Ligurien, hvor livet normalt leves i kystbyerne - man kommer dog nemt til andre dele af Norditalien, da byen blot ligger ca. 7 km fra motorvejsafkørslen, som forbinder Genova med Milano. Flyver du til Italien kan du med fordel bestille billeje i Genova Lufthavn. Så kommer du nemt frem til ferieboligen og har ubegrænset frihed til at udforske regionens seværdigheder i dit helt eget tempo. 

Restauranter og shopping

Byen er ikke stor, og udvalget af spisesteder er da også begrænset i selve Sant'Olcese. Du skal dog ikke køre langt for at finde flere gode restauranter i nabobyerne. Ligurien er som resten af Italien rig på kulinariske oplevelser, og der vil være rig mulighed for at fordybe sig i de spændende egnsretter.

Vil du ikke udelukkende leve af byens berømte Sant’Olcese-salamipølse,  er der supermarkeder i flere af de nærliggende lidt større nabobyer.  I de fleste italienske byer afholdes der desuden et ugentligt marked med friske råvarer fra lokalområdet. Her kan tilbyder sælgerne ofte smagsprøver af lokale delikatesser, og man kan let få det meste af formiddagen til at gå med at udforske standene og nyde stemningen.

Udflugter

Klikker du på 'Udflugter' i menuen øverst på siden, vil du se at Sant'Olcese er en god base for at udforske både natur og kultur. Et oplagt mål for en dagsudflugt er for eksempel nationalparken Cinque Terre, som er berømt for sine fem, billedskønne småbyer, der har bibeholdt deres oprindelige charme.

Tættere ved er Genova også rig på seværdigheder og oplevelser. For ekempel på gågaden Le Strade Nuove, i dag omdøbt til Via Garibaldi, der er kendt for sine storslåede gamle palæer. 

Ønsker du at udforske dette dejlige hjørne af Italien i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af spændende udflugter i Ligurien, som du med fordel kan booke online hjemmefra.

Lokale Links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Sant'Olcese