Rejser til Sarzana

Ligurisk stemning tæt på La Spezia

Besøg Sarzana med sine typiske små gader og farverige huse. Gå rundt i den lille by med de små butikker, barer og restauranter, sæt dig ned på en af pladserne med et glas vin og nyd solen og livet omkring dig.

Byen som har knap 22.000 indbyggere, ligger i provinsen La Spezia på den østlige side af floden Magra tæt ved Cinque Terre. Beliggenheden på en af romertidens vigtigste veje til Frankrig, Via Francigena, gav gennem århundrederne Sarzana en strategisk vigtig betydning. Byens flotte borge, Fortezza Firmafede og Fortezza di Sarzanello, står som et vidnesbyrd herom. Ligeledes er byen kendt for sin gamle bymur fra 1600-tallet, der står stort set intakt rundt om byen med sine fire tårne. 

Kort over Sarzana

Klik på kortet for at få overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her og på andre rejsemål i Ligurien.

Gamle bygninger

I området omkring hovedgaderne Via Bertoloni og Via Mazzini, finder man et stort antal af gamle bygninger og kirker som eksempelvis Santa Maria Assunta katedralen samt de mange værker i smedejern, som er karakteristisk for byen.Håndplukkede ferieboliger i Sarzana

Blandt vores udvalg på hundredvis af ferieboliger i Italien, finder du en bred vifte af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Ligurien. Selv her i en af Italiens mindste regioner er der således gode muligheder for at finde indkvartering, der kan leve op til alle dine ferieønsker.

Brug søgemaskinen ovenfor til hurtigt at få et overblik over de tilgængelig ferieboliger i Sarzana. Du kan eventuelt bruge de udvidede søgeindstillinger, hvis du for eksempler ønsker pool eller privat terrasse.

Har spørgsmål til bestemte ferieboliger i oversigten eller måske blot brug for lidt gode råd til at sammensætte den perfekte ferie? Så er du naturligvis meget velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Sarzana, ligger Pisa Lufthavn i naboregionen Toscana nærmest. Her holder flyselskber som Ryanair, easyJet, Norwegian og SAS til. Der er derfor fra foråret og frem til efteråret normalt gode muligheder for at flyve direkte hertil fra Danmark. Uden for højsæsonen kan det være nødvendigt med en enkelt mellemlanding.

Du kan bruge øgemaskinen her hos Escapeaway Rejser til at find den bedste pris flyrejser, der passer til din ferie. Vælger du at bestille fly, feriebolig og eventuelt billeje som en samlet pakke hos Escapeaway Rejser, er du dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det giver ekstra tryghed.

Der er god togforbindelser til Sarzana. Fra den centralt beliggende togstation kører således både IC og regionaltog til blandt andet La Spezia, Pisa og Firenze. Har du en bil til rådighed giver den nærliggende A12-motorvej også hurtig adgang til resten af regionen.

Restauranter og butiksliv

Der er rig mulighed for at finde en restaurant på en hyggelig piazza, hvor man kan nyde god, lokal mad og samtidig betragte byens liv. Udvalget af spisesteder i byens indre er således stort.  Bor du i ferielejlighed med eget køkken, kan de daglige indkøb klares i et af byens supermarkeder. Læg eventuelt også vejen forbi det ugentlige marked, hvor der sælges friske råvarer, delikatesser, tøj og forskelligt håndværk. Inkluderer man nabobyerne, er det faktisk muligt at gøre sine indkøb på disse farverige markeder alle ugens dage.

Udflugter og seværdigheder

I udkanten af byen kan man blandt andet besøge byen Falcinello, solbade på Marinella di Sarzana stranden blot 10 kilometer fra byen eller besøge de romerske ruiner af Luni i Ortonovo.

Lidt længere væk ligger Cinque Terre, som er et af regionens mest kendte rejsemål. Det kan varmt anbefales at bruge en dag på at vandre mellem disse maleriske fiskerlejer, som er omgivet af smuk natur. Den nærliggende Portovenere, som sammen med de fem byer er optaget på UNESCO's verdensarvsliste, er bestemt også et besøg værd.

Mod syd i naboregionen Toscana er berømte kulturbyer som Lucca og Pisa naturligvis også oplagte mål for oplevelsesrige dagsudflugter. 

Vil du have mest muligt ud af din sightseeing og ikke gå glip af de bedste seværdigheder? Så kan tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter med guide i Ligurien, som du kan booke online hjemmefra.

Lokale links

Hjemmeside for borgene Fortezza Firmafede og Fortezza di Sarzanello.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Sarzana

Hvad siger gæsterne i Sarzana?

7,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser