Rejser til Sestri Levante

Billedskøn halvø med det bedste fra Ligurien

I Sestri Levante er du omgivet af et fortryllende landskab af bjerge og hav. Og med sandstrande, handelsliv og Cinque Terre i nærheden er dagene tætpakkede på forhånd.

Sestri Levante er omgivet af et fortryllende landskab præget af klipper og hav. Sestri Levante giver dig på mange måder alt det bedste fra Ligurien. Som et gammelt maritimt knudepunkt er byen blevet et vigtigt feriemål både i den nye og i den gamle bydel.

Den smukke rivieraby har meget andet at byde på som for eksempel Gualino-slottet, Rizzi-galleriet og en stor mængde gamle fine kirker. På det lille torv foran rådhuset mødes de lokale ofte aftenen, og i sommersæsonen er der her ofte kulturelle arrangementer. Herudover er der en lystbådehavn og de omtalte smukke strandområder, der afgrænses af en palmepromenade på den ene side.

Opkaldt efter H.C. Andersen

Byen ligger på en billedskøn halvø, som danner to bugter på hver sin side, La Baia del Silenzio (Den stille bugt) og La Baia delle Favole (Eventyrbugten). Den sidstnævnte er opkaldt efter H.C. Andersen, som boede i Sestri Levante under sit ophold i Italien. Byen har desuden en eventyrfestival, som er en årlig tilbagevendende begivenhed.

Kort over Sestri Levante

Klik på kortet herunder for en oversigt over hoteller og andre ferieboliger i byen samt afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i de mange hyggelige byer i Ligurien. 

Søger du den bedste feriebolig i Sestri Levante, kan du hurtigt få en oversigt over indkvarteringsmulighederne i byen og nærområdet ved at bruge søgemaskinen ovenfor.
 
Drømmer du om en ferie i fredelig landlig idyld, for eksempel på en vingård? Så kan vi også anbefale en ferie på et agriturismo i Norditalien

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere forskellige dele af Italien, kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder i løbet af ferien for at nå længere omkring i støvlelandet. 

Transport

Der ligger flere internationale lufthavne i det nordlige Italien. Skal du holde ferie i Sestri Levante, er den nærmeste Genova lufthavn, men inden for rækkevidde er for eksempel også Pisa Lufthavn. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Sestri Levante har egen togstation, hvorfra der er forbindel til blandt andet Genova og Pisa. Dertil kommer diverse busforbindelser og ikke mindst motorvej få kilometer fra byen, som gør det nemt at komme til og fra byen i bil. En lejebil gør det ikke blot let at komme til og fra lufthavnen, men giver også mere frihed til at udforske det nordlige Italiens mange seværdigheder i dit helt eget tempo. 

Det er en tur på omkring 1600 km, hvis du vil køre til Sestri Levante fra Danmark. Tager man en overnatning undervejs er det en overkommelig afstand for de fleste.

Restauranter og shopping

 Byen har et levende handelsesliv med butiksstrøg, der har et rigt udbud af forretninger. På samme måde kan du vælge mellem et væld af spisesteder, når sulten melder sig. Hvad enten du er til pizza, frisklavet pasta, fisk eller noget helt andet fra det lækre lokale køkken, er der næsten med garanti et sted i byen, som kan opfylde dine ønsker.

Til de daglige fornødenheder og til dig, som er selvforsynende med måltider i løbet af ferien, kan de fleste tænkelige behov dækkes af byens supermarkeder. 

 

Udflugter

Det er let at fordrive tiden i byens charmerende centrum ved vandet, men vil du opleve mere af regionen, har du også i Sestri Levante en god base for at foretage korte eller længere udflugter.

Det er for eksempel oplagt at snøre skoene og tag på vandring i Cinque Terre mellem de fem små fiskerbyer, der ligger langs kysten. Disse er også forbundet med jernbane, hvis du ikke vil gå hele vejen. 

Når du er på ferie i denne del af Italien, er det også næsten et must at opleve rigmandsbyen Portofin, som har masser af atmosfære med en lille havn, restauranter og fine butikker.

Vil du opleve Liguriens største seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af spændende udflugter i Ligurien, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

Lokale links

Du kan finde mere information om byen på det lokale turistbureaus hjemmeside her

Hjemmesiden for den årlige H.C. Andersen festival finder du herRejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Sestri Levante

Populære hoteller i Sestri Levante

Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
8,9
Meget godt
694 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
9,5
Fabelagtigt
479 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
8,9
Meget godt
463 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Sestri Levante?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 35 anmeldelser