Shopinn Village - Brugnato Cinque Terre

Shoppingmekka i Cinque Terre

Cinque Terre betyder naturscenarier og små fiskerlejer - og nu betyder det altså også masser af shopping med åbningen af Shopinn Village ved Cinque Terres nærmeste motorvejsafkørsel. Eller du kan stoppe kortvarigt og lynshoppe på turen mellem Milano og Toscana.

Shopinn Village

Shopinn Village ligger i meget smukke omgivelser i højlandet oppe bag kysten ved landsbyen Brugnato og langs med floden Vara. Har I god tid, kan det anbefales at besøge nogle af de mange bjerglandsbyer og de smukke naturscenarier her i Val di Vara (Varadalen).

Hvor er vi?

Shopinn Village kan ses fra motorvejen A12 / E80, som gennemløber Ligurien. Afkørslen hedder Brugnato / Borghetto V. og shopping-outlettet ligger lige ved afkørslen. Skiltningen er tydelig, og der er ca. 1000 p-pladser til rådighed.

Shop løs!

Shopinn Village er åbnet i forskellige etaper - og nu er der hele 100 butikker at vælge imellem. De fleste ligger i stueplan - og enkelte oppe på 1. sal. Der er mest tøj og sportstøj (italienske og internationale mærker), men ellers er møbelforretninger og butikker med egnsprodukter også godt repræsenterede. Efter sigende skulle der være op til 70% besparelse. Det hele er meget brugervenligt, så der er naturligvis både terrasser man kan slappe af på, toiletter, info-center og spisesteder, så I kan gøre holdt og blive klar til endnu mere shopping. Med forbehold for ændringer så er der åbent alle dage fra 10:00 til 20:00. På særlige dage og om sommeren kan der også være åbent længere. Den officielle adresse er: Via Nuova Antica Romana snc - 19020 Brugnato (SP).

Ikke i bil?

Beliggenheden favoriserer klart folk, der er i bil. Faktisk er det nærmest umuligt at ankomme hertil på andre måder. Men fortvivl ikke - for der arrangeres også daglig shuttlebus fra togstationen i La Spezia. Se mere på deres hjemmeside for priser og tidspunkter: www.shopinnbrugnato5terre.it