Rejser til Varazze

Badeby med middelalderkerne

Mellem Celle Ligure og Arenzano ligger badebyen Varazze, som i dag særligt er kendt for sine lange strande og skønne omgivelser.

Varazze har dog en historie som strækker sig helt tilbage til det 11. århundrede, hvor byen voksede frem bag beskyttende mure. Lang frem mod nutiden var skibsbygning den primære indtægtkilde for byen, men efterhånden som efterspørgslen på de store fragtskibe faldt, blev det i stedet turismen som tog over. I dag bygges der stadig nogle få skibe her, men dog kun mindre sejlbåde til fritidsbrug. 

Turismen er til gengæld veludviklet med alt, hvad man kan tænke sig at få brug for i løbet af ferie i forhold til spisesteder, indkøb og aktivitetsmuligheder. Det er dog samtidig lykkedes for byen at bevare meget af dens gamle charme og atmosfære. Midt i byen står for eksempel en flot kirke fra det 16. århundrede, Parrocchia di S. Ambrogio. 

Kort over Varazze i Ligurien

Du kan brug kortet (klik på det) til at danne dig et overblik over byen og placeringen af de hotelelr og udvalgte ferieboliger, vi tilbyder i dette område af regionen Ligurien.Hoteller, ferielejligheder og villaer i Varazze

I søgemaskinen øverst på denne side kan du hurtigt finde alle tilgængelig ferieboliger i og omkring Varazze. Alle hoteller, ferielejligheder og villaer er alle nøje udvalgt og inspiceret af os, så du kan regne med, at beskrivelserne holder. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. Ellers lad dig blot inspirere af udvalget. Hvis du skal på ferie med en større gruppe, er det for eksempel en oplagt chance for at leje en hel villa i Ligurien. Det er ensbetydende med masser af privatliv og perfekte rammer for uforstyrret at nyde hinandens selskab.

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Varazze