Rejser til Vezzano Ligure

Som et kirsebær på toppen med panorama udsigt

I den østlige del af Ligurien ligger Vezzano, en lille ligurisk by med en skøn udsigt over havet og smukke grønne bjerge omkring.

Byen

Vezzano Ligure er en lille by på ca. 7.000 indbyggere. Den gamle bydel ligger på et udsigtsted over den dal hvor Varafloden møder Magrafloden. Indenfor murene af denne middelalderby, mødtes adelsfamilier, pilgrimme og handlende fra hele verden, eftersom pilgrimsvejen Francigena, som forbandt Canterbury med Rom, gik lige forbi.

Gå en tur rundt i de smalle gader, besøg det femkantede tårn og mærk roen sænke sig over dig. Der er ca. 7 km til nærmeste strand, og der er derfor god mulighed for at kombinere kultur- og naturoplevelserne med afslapning i solen ved vandet.

Kort over Vezzano Ligure

Klik på kortet for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hoteller og ferielejligheder i Vezzano Ligure

Blandt vores udvalg på hundredvis af ferieboliger i Italien, finder du en bred vifte af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og andre boligtyper i Ligurien. Vi vil derfor næsten garantere, at du hos os kan finde indlogering i denne skønne kystregion, som fuldt ud lever op til dine ferieønsker.

Bruger du søgemaskinen ovenfor, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Vezzano Ligure inden for den ønsket periode. Du kan desuden i de udvidede søgeindstillinger angive ønsker til for eksempel havudsigt eller afstand til stranden. 

Har du brug for at stille opklarende spørgsmål til bestemte ferieboliger eller måske blot brug for inspiration til at sammensætte den perfekte ferie, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med flere gode råd og tips til en vellykket ferie i Italien. 

Lufthavne og lokal transport

Pisa Lufthavn ligger nærmst Vezzano Ligure, men også lufthavnene ved Genova og Firenze er inden for rimelig rækkevidde. I disse lufthavne findes talrige flyselskaber som Ryanair, easyJet,  Norwegian og SAS, der tilbyder ruter til det meste af Europa - blandt andet Danmark. 

I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du derfor normalt nemt finde en flyforbindelse, som passer til din ferie. 

Nærmste togstation ligger omkring 4 km nede af bjerget fra centrum af den gamle by. Herfra er der forbindelser til blandt andet La SpeziaParma og Firenze. Er du i bil, giver A15-motorvejen nem og hurtig adgang til resten af regionen.

Bestil din ferie i Ligurien med fly, hotel og billeje

Hvis du ikke selv vil køre de omkring 1700 km fra Danmark til Vezzano Ligure, kan du med fordel bestille en ferie hos Escapeaway Rejser, som udover feriebolig inkluderer fly og billeje. Det er nemt og ligeså billigt som selv at sammensætte en rejse. Desuden er du så dækket af Rejsegarantifonden og vores udvidet ansvarsforsikring.

Læs mere om pakkerejser til Ligurien med Escapeaway Rejser.

 

Restauranter og butikker

I den gamle by på toppen ligger der kun nogle enkelte, men gode spisesteder. Har du bil er det nemt at tage til La Spezia, hvor udvalget af restauranter er stort. Ligeledes finder du her supermarkeder og butikker.

Udflugter

I Vezzano Ligure har du et godt  udgangspunkt for at udforske Liguriens største seværdgheder som for eksempel Le Cinque Terre. Samtidig bor du heller ikke langt fra berømte kulturbyer som Lucca, Viareggio og Pisa i det nordlige Toscana.

Der kører tog til Le Cinque Terre, som næsten er et must at opleve, når du bor så tæt på. De fem små fiskerbyer er optaget på UNESCO’s verdensarvliste, og dertil kommer den smukke omkingliggende nationalpark. Mange rejser da også hertil for at tage på vandreture i Cinque Terre for at kombinere naturoplevelser med den særlige stemning, der hersker i byernes smalle gader. 

Udover disse fem berømte småbyer vil vi også anbefale dig at bruge tid på at udforske nogle af de mange andre hyggelige byer i bjergene og ved kysten. Her er masser at se for dig, som er historisk interesseret, ligesom du naturligvis også kan nyde godt af små, spændende restauranter og butikker.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Vezzano Ligure