Ferievilla til hele familien? Lej en villa i Ligurien

Lej en villa i Ligurien med plads til den store selskab - lige nu hos Escapeaway

Hvis nøgleordene for ferien er selvstændighed og privatliv, så anbefaler vi at leje din egen villa. Denne ferieform er velegnet til at samle en stor familie. Og hvis man rejser det rette antal personer, som svarer til villaens kapacitet, vil den samlede pris pr. næse ofte ikke blive væsentligt højere end de mere traditionelle feriecentre med den fordel at man er mere fri og selvstændig.

Der er ikke noget bedre end en herlig, privat villa helt ned til vandet, hvor man kan nyde den skønne havbrise og se solen gå ned i horisonten. En familieferie i egen villa giver alle en unik chance for at koble af og knytte tætte bånd på tværs af generationerne, hvilket der som regel ikke er mulighed for i den travle hverdag.

Leder du efter stemningsfulde smalle gadestrøg uden anden trængsel end den fra de lokales gøremål og sætter du pris på den autentiske italienske atmosfære, der opstår hvor kun italienere er? Så tag til Ligurien, som er mere end bare Portofino og Le Cinque Terre. Selvom de fleste forbinder Ligurien med den mondæne Riviera eller med det utrolige Cinque Terre, så kan du stadig finde nogle små landsbyer i baglandet, som næsten er uberørt af turismen, hvor det daglige liv leves uden indblanding fra horder af nysgerrige turister. Her finder du det autentiske Ligurien.

Lej en villa i Ligurien med Escapeaway

Hos Escapeaway er vi eksperter i formidling af ferieboliger i hele Italien, og i Ligurien har vi et lille, eksklusivt udvalg af håndplukkede villaer, som er perfekte til det store selskab på rejse, hvad enten det er virksomheden på udflugt, den samlede storfamilie, eller noget helt andet. At leje en villa i Ligurien er let via vores søgefunktion i toppen af denne side, men du er også meget velkommen til at kontakte os direkte pr. telefon eller mail, så vores erfarne rejserådgivere kan hjælpe dig med at få planlagt den perfekte tur sydpå.

>> Læs mere om villa

Kort over Ligurien