Rejser til Bellagio

Bellagio bliver ofte kaldt for "Comosøens perle" og den lille by med romerske rødder er med sin enestående beliggenhed omgivet af vand til tre sider da også helt og aldeles enestående. Book din rejse til Bellagio med Escapeaway i dag!

Det er ingen overdrivelse at beskrive Bellagio som en af de mest populære byer ved Comosøen. Den skønne beliggenhed med vand til tre sider ude på spidsen af den bakkede halvø, der skaber søens to sydlige ben, gør sammen med de charmerende smalle gader og farverige huse da også Bellagio til et rejsemål, det er svært ikke at blive forelsket i. Det er ikke helt uden grund, at Bellagio med sin blomstersmykkede søpromenade og de overdådige villaer, ofte betegnes som en af Italiens smukkeste byer.

Et populært udflugtsmål

Da der er færgeforbindelse til Bellagio fra andre af byerne omkring Comosøen såsom Varenna, Menaggio og Cadenabbia modtager byen mange dagsturister, som giver masser af liv i gadernes butikker og på spisestederne i området. Trods turismen og det faktum at byen kun har et par hundrede lokale indbyggere, er der gode muligheder for at dyrke det lokale køkken på alt fra ydmyge, små familiedrevene trattoriaer til eksklusive restauranter, der tiltrækker foodies fra hele verden. Byens lidt mondæne atmosfære kommer også til udtryk i udvalget af butikker med kunsthåndværk og regionale delikatesser, der er overraskende stort byens størrelse taget i betragtning. 

Blandt seværdighederne i Bellagio er det især de flotte herskabelige Villa Melzi og Villa Serbelloni, som tiltrækker sig opmærksomhed. Førstnævnte er åben for offentligheden og er lige så meget kendt for sin flotte engelske have som selve den hvide hovedbygning fra 1810. Her kan du gå på opdagelse blandt ægyptiske og romerske skulpturer samt forskellige temahaver med mange eksotiske planter.

Udforsk Bellagio-halvøen

Går du helt ud til spidsen af halvøen, Punta Spartivento, kan du slå dig ned på en skyggefuld bænk i den lille park og bruge lang tid på bare at nyde udsigten over søen, der strækker sig langt mod nord. Bellagio er i det hele taget et godt rejsemål, hvis du vil holde ferie uden at skulle ud og køre i bil hver dag. Ganske vist er der mange spændende udflugtsmål rundt om hele Comosøen, der nemt kan besøges i bil, ligesom for eksempel Milano og mange andre populære rejsemål i Norditalien er inden for rækkevidde.

Du kan dog også sagtens vælge at lade bilen stå og få nogle dage til at gå med blot at udforske Bellagios små nabobyer som San Giovanni og Pescallo på korte gåture eller eventuelt tage på længere ture, hvor du følger en af vandreruterne ind over halvøen mod Como by. Start eventuelt ferien med at lægge vejen forbi det lokale turistkontor, hvor du kan få en folder, der beskriver vandremulighederne i området.

Der er også gode muligheder for at tage på cykelture omkring Bellagio. Har du ikke taget din egen cykel med, er der flere steder med udlejning. Uanset om det er en rolig sightseeingtur nede langs søen på en el-cykel eller sveddryppende udfordringer på stejle bjergveje, du søger, kan du finde det på en rejse til Bellagio. Især blandt italienske cykelentusiaster har byen faktisk næsten status af et pilgrimsmål, da der herfra går en rute op til Santuario Del Ghisallo. Kapellet er bygget til ære for Madonna del Ghisallo, der anses for en skytshelgen for cyklister. Den omkring 4 kilometer lange tur nede fra Bellagio op til toppen ad bakken, hvor kapellet ligger, er med sin op til 14 procents stigning en hård udfordring på cykel. Bakken har flere gange været en del af det store cykelløb Giro d'Italia.

Er du mere mageligt anlagt, eller vil du nogle dag tage det lidt mere med ro, er det naturligvis oplagt at besøge nogle af de andre byer ved søen med turbåden. Trænger du til at køle lidt af i sommervarmen, kan du eventuelt blive i byen og nyde et par timer i en liggestole ved Lido di Bellagio. Trods den lidt slidte stand er denne strandbar med adgang til søen stadig meget populær blandt både lokale og turister. 

Bestil din rejse online til Bellagio

Du kan nemt og trygt bestille din rejse online til Bellagio eller andre rejsemål i regionen Lombardiet. Book en samlet pakkerejse inkl. fly, hotelophold og lejebil eller transport tur/retur fra lufthavnen. Vil du hellere selv arrangere rejsen til Italien kan du naturligvis også blot bestille dit hotel igennem Escapeaway. Ønsker du ikke at bestille rejsen online er du også velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på din rejse. Vi tilbyder fri rejselængde og afrejsedato på alle rejser og du kan flyve fra de fleste lufthavne f.eks. Billund, Aalborg, København eller Hamborg lufthavn.

Velkommen til Lombardiet med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Bellagio hvor du bor på håndplukkede hoteller på din ferie.

>> Læs også om rejser til Varenna
>> Læs om kør selv-ferie til Comosøen her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bellagio