Rejser til Bergamo

Bestil en rejse til Bergamo med fly og hotel eller ferielejlighed

Velkommen til Bergamo - en storby med meget at byde på i det selvbevidste Norditalien. Find din rejse til Bergamo med både fly, billeje og håndplukket feriebolig hos Escapeaway Rejser.

Bergamo lufthavn - flyv med Ryanair

Benytter du Bergamo lufthavn, når du rejser til Italien, så rejser du sikkert med Ryanair, da lavprisselskabet står for ca. 95% af al trafik til lufthavnen. Med andre ord, Bergamo lufthavn er = Ryanair og selskabet har her en af de største baser uden for England med daglige flyruter til mere end 50 lufthavne i Italien og til andre lande i Europa herunder Danmark. I skrivende stund flyver Ryanair til Bergamo lufthavn fra både Billund og København. I søgemaskinen her på Escapeaway Rejser kan du bestille en pakkerejse med Ryanair, du kan også vælge at flyve den ene vej til Bergamo og hjem fra en anden lufthavn f.eks. Bologna eller Milano.

>> Mere information om Ryanair

Oplev det nordlige Italien - bestil billeje i Bergamo

Langt de fleste som rejser til Bergamo lufthavn skal også leje en bil, og derfor er det en god ide at bestille din billeje hjemmefra, så du undgår at stå for længe i kø, og så er det også værd at bemærke, at mange biludlejningsselskaber i lufthavnen ofte må melde udsolgt af de mindre biltyper i højsæsonen. Som tidligere nævnt benytter mange Bergamo lufthavn, når de rejser til andre rejsemål, f.eks. Gardasøen, og her er det absolut nemmest at leje en bil, som man så også har til rådighed under ferie til udflugter i området, f.eks. er det oplagt at besøge byer som Verona og Venedig.

Bestiller du en pakkerejser med fly og hotel vil du automatisk blive tilbyd billeje og hos Escapeaway Rejser så samarbejder vi kun med anerkendte udlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz og SIXT Billeje.

Bestil en billig lejebil i Bergamo lufthavn

Bestil din rejse til Bergamo online, det er nemt og billigt.

Du finder den billigste pris på din rejse til Bergamo hvis du bestiller online og det er nemt og trygt. Rejsesøgemaskinen sammenligner priser på fly og hotel, og du kan sammensætte rejsen, nøjagtig som du ønsker, vi tilbyder fri afrejsedag og rejselængde på alle rejser. Husk at en pakkerejse betyder, at du er dækket af rejsegarantien og pakkerejseloven. Har du brug for hjælp eller øsnker du rejsetips og gode råd til valgt af hotel til din ferie er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for personlig service.

Mere information til din rejse til Bergamo

Bergamo ligger ved foden af Bergamo-Alperne i regionen Lombardiet i den nordlige del af Italien. Med sine omkring 120.000 indbyggere er det den fjerde-største by i Lombardiet og den næst-mest besøgte by i regionen, kun overgået af regions-hovedstaden Milano. Byen har også en af Italiens tre mest besøgte lufthavne, kendt som Milano Bergamo Airport, med mere end 11 millioner passagerer om året.

Byen er delt i to dele; en lav bydel (Bergamo Bassa) og en høj bydel (Bergamo Alta), som er forbundet af en gammel og smuk kabelbane, kaldet Funicolare. 

I den lave del af byen, der strækker sig langs åen Morla, finder du mange palæer og museer, samt en lang række gode restauranter og forretninger; men generelt er denne lave del af byen ikke helt så interessant at spadsere rundt i som den høje del af byen, idet der er flere almindelige, moderne bygninger her og mere trafik. 

I den høje del af byen finder du et smukt middelalderligt centrum, der byder på gamle fæstningsanlæg og forsvarsværker, blandt andet Rocca di Bergamo, der stammer fra 1331-36 og ligger på Sant'Eufemio-bakken, og de såkaldte venetianske mure fra 1561, der er 6,2 km lange, og som engang omgav hele Bergamo Alta. 

Af andre seværdigheder kan nævnes paladset Palazzo Nuovo, som i dag huser biblioteket Angelo Mai; den smukke kirke Cappella Colleoni, som er bygget mellem 1472 og 1476 og som er et mesterværk fra den italienske renæssance; katedralen Duomo di Bergamo, som er dedikeret til byens skytshelgen Alexander af Bergamo; og Piazza Vecchia, der er bygget oven på et gammelt romersk forum og i dag udgør selve hjertet i den høje bydel med dens historiske bygninger og mange gode cafeer.

Der er også gode udflugtsmuligheder fra Bergamo, blandt andet til regions-hovedstaden Milano, der kun ligger 40 kilometer fra byen. Du kan også vælge at tage på en vandretur i  Bergamo-Alperne, der begynder lige nord for byen, eller ved de to smukke norditalienske søer Comosøen og Iseosøen, der kun ligger ca. 30 kilometer fra byen.

>> Få mere information om en ferie i Bergamo her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Bergamo