Information om Bergamo lufthavn

Skal du holde ferie i Italien og flyve til Bergamo lufthavn, har jeg samlet lidt informationer og fakta om lufthavnen.

Det er især lavprisflyselskaberne med Ryanair i spidsen, som har gjort Bergamo Lufthavn i stand til at tage markedsandele fra de andre lufthavne omkring Milano. Hvad enten du vil billigt afsted på storbyferie i millionbyen Milano eller nyde den skønne natur omkring Comosøen eller Gardasøen, er Bergamo Lufthavn derfor et oplagt valg.

Se lufthavnens beliggenhed på kort

På kortet kan du se lufthavnes beliggenhed og afstande til rejsemål der ligger i nærheden af Bergamo, f.eks Gardasøen og Milano. Du kan også nemt finde hotelelr elelr ferielejligheder ved at bruge kortet, ligesom du også finder de mange spøndende seværdigheder som findes i denne del af Italien.

Flyselskaber

Lavprisselskabet Ryanair er det suverænt største flyselskab i Bergamo Lufthavn, som officielt hedder Aeroporto Orio al Serio, men en lang række andre mindre selskaber flyver også hertil med rute- og charterfly - heriblandt Volotea, Wizz Air og Pegasus Airlines. 

Flyruter

Der er forbindelser fra Bergamo Lufthavn til talrige europæiske destinationer - heriblandt København og Billund. Ryanair flyver i skrivende stund flere gange dagligt fra Kastrup lufthavn til Bergamo. Fra Billund lufthavn kan du flyve direkte med Ryanair til Bergamon tre gange om ugen i perioden fra april til og med oktober. Bor du i det sydlige Danmark så flyver Ryanair også fra Hamborg lufthavn til Bergamo.

>> Du kan se alle flyruter fra lufthavne i Skandinavien til Italien her

Rejser til Bergamo - bestil en pakkerejse

Hos Escapeaway Rejser kan du bestille en billig pakkerejse til Bergamo eller til et af de mange rejsemål i området. I flysøgemaskinen kan du sammenligne priser på alle rejser, og du vælger selv rejselængde og afrejselufthavn. En pakkerejse giver tryghed, du er automatisk dækket af rejsegarantien og pakkerejseloven.

>> Søg priser på rejser til Bergamo

Lokal transport

Der er flere shuttlebusser til Milano og Bergamo, men dog ingen togforbindelser. Der kører dog en bus ind til stationen i Bergamo, en tur på omkring 10 minutter. Der holder taxaer på pladsen foran udgangen fra ankomsthallen.

Biludlejning

Milano og Bergamo ligger ikke lang fra lufthavnen og nemt nås med bil ad gode veje. Ligeledes har du et godt udgangspunkt for at besøge nogle af de mange andre charmerende byer i Lombardiet og ikke mindst for at udforske den smukke natur. Vil du fortsætte din rejse fra lufthavnen i bil, kan du vælge fra en bred vifte af internationale og lokale biludlejningsselskaber som Hertz, Avis og Sixt. Det kan anbefales at bestille billeje hjemmefra, så du er sikker på, at der står en bil klar til dig i lufthavnen ved ankomst.

>> Billig biludlejning i Bergamo lufthavn

Faciliteter i lufthavnen

Bergamo Lufthavn er ikke nogen stor lufthavn, men den har alligevel et godt udvalg af butikker og restauranter. Har du brug for kontanter, finder du både hæveautomater og et vekselbureau i ankomsthallen. Derudover har lufthavnen blandt andet et apoteksudsalg og et turistkontor, hvor du kan få information om lokalområdet.

Afrejser og ankomster

Her kan du se samtlige ankomster og afgange med alle flyselskaber der flyver til Bergamo lufthavn:

Adresse og kontakt

Orio al Serio International Airport SACBO
Via Aeroporto 13 I-24050 
Orio Al Serio, Bergamo, Italien 

E-mail: info@sacbo.it 
Lufthavnskode BGY

Topfoto: Bergamo lufthavn ligger for foden af Alperne og bruges om vinteren som lufthavn til mange skisportsteder. Her er folk ved at gå ombord et fly fra Ryanair af typen Boeing 373. Fotokilde: Bergamopost

Ovenstående informationer om lufthavnen i Bergamo er indsamlet fra forskellige kilder bla. lufthavnes egen hjemmeside og er skrevet som en vejledning, hvorfor vi også tager forbehold for fejl og ændringer. Skal du på ferie i Italien og flyver til Bergamo så læs vores andre artikler med gode råd til valg af ferielejligheder, villaer og hoteller i denne del af landet. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte os for personlig service og information om vores ferieboliger.

>> Læs mere om lufthavne