Rejser til Capriolo

Ideelt udgangspunkt ved Iseosøen

Capriolo er et godt eksempel på en italiensk middelalderlandsby, som har formået at bevare både sine gamle bygninger og traditioner.

Byen ligger langs med floden Oglio i vindistriktet Franciacorta lige midt mellem Iseosøen og motorvejen Milano-Venedig. Udgangspunktet er ideelt, da der kun er ca. 3 km til søen og det samme til motorvejen, som bringer dig hurtigt til Bergamo, Brescia, Milano, Gardasøen og Verona.

Kort over Capriolo

Klik på kortet over regionen Lombardiet og få et overblik over byen, samt ferieboligerne vi kan tilbyde i denne del af Italien.

Ved vin og sø

Capriolo syner ikke af så meget, men ligger blandt de skønneste vinmarker i vindistriktet Franciacorta, mest kendt for sine perlende vine. Den historiske landsby, som ligger op til et bakkedrag, er lidt søvnig, men har trods alt både bank, pizza take-away, posthus og kaffebar. Højt hævet oven over landsbyen ligger borgen Castello di Capriolo fra 1200-tallet, som er åben for besøg.Hotel, ferielejlighed eller villa

Hos Escapeaway Rejser vil vi tilbyde dig mere end blot et sted at overnatte under ferien i Italien. Vi sætter således en stor ære i at finde stemningsfulde, nye destinationer, hvor du kan opleve ægte italienske charme og gæstfrihed. Samtidig finder du i vores udvalg på flere hundreder ferieboliger i Italien de bedste hoteller og ferielejlighede på allerede populære destinationer.

Lige som i de øvrige regioner har vi selv håndplukket alle hotellerne og lejlighederne i Capriolo, og sammen med vores italienske samarbejdspartnere gør vi en dyd ud af at være så objektive og retvisende som muligt i vores beskrivelser, så du ved, hvad du får.  

 Brug søgemaskinen ovenfor til at hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i Capriolo i din ferieperiode. Du finder altid uddybende, specifik information om området og ferieboligen, når du klikker ind på det enkelte sted.

Lufthavne og lokal transport

Selvom Lombardiet ligger inden for overkommelig køreafstand, vælger mange af vores rejsende at flyve for at få mest mulig tid i Italien. Når du skal bo i Capriolo, er det mest nærliggende at flyve til Bergamo Lufthavn, som ligger blot 22 km væk. Du kan dog eventuelt også vælge at flyve til lufthavnene ved Verona eller Milano, som også ligger inden for rækkevidde. Der er derfor normalt gode muligheder for at finde en direkte rute fra et af de mange flyselskaber, der betjener disse lufthavne. 

I vores søgemaskine kan du altid se aktuelle flyruter, og du kan vælge, om du kun vil flyve direkte eller med en enkelt mellemlanding. Bemærk at vi kun sælger flybilletter som del af en pakkerejse, dvs. fly, feriebolig og evt. billeje. Du kan ikke nøjes med at købe flyrejsen hos os.

Manglen på en togforbindelse til byen og den nærliggende motorvej betyder, at det er nemmest at holde ferie her, hvis du har en bil til rådighed. For flyrejsende er det mest praktiske i de fleste tilfælde at bestille billeje med afhentning i lufthavnen. Så kommer du hurtigt frem til din feriebolig og er klar til at udforske områdets seværdigheder i dit eget tempo.

Restauranter og shopping

Særligt langs den nord-syd gående hovedvej ligger der en del spisesteder. Inden for få kilometer findes også supermarkeder, hvor du kan få det meste. Har de kulinariske oplevelser stor betydning for din ferie, er det naturligvis også oplagt at nyde de lokale produkter fra Franciacorta vindistriktet.

Udflugter

Capriolo er en perfekt base for oplevelsesrige udflugter. Blandt området hovedattraktioner er Iseosøen og Franciacorta vindistriktet, som ligger få kilometer væk.

Sejlturen ud til Monte Isola kan for eksempel varmt anbefales. Den lille ø er utrolig charmerende, og man kan nemt bruge en eftermiddag på at gå på opdagelse i de billedskønne fiskerlejer og de smukke natur. Dagen kan du runde af med at prøve lokale spcialiteter på en af de gode restauranter, der blandt andet er kendt for deres grillede sardiner.

Rammes du af shoppelyst, bor du ikke langt fra Franciacorta Outlet, der rummer utallige forretninger med store rabatter på designertøj og meget andet. Takket være den nærliggende motorvej, kan du naturligvis også sagtens tage en dagsudflugt til for eksempel Milano eller Verona.

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Capriolo

Hvad siger gæsterne i Capriolo?

7,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 26 anmeldelser