Rejser til Cernobbio

Cernobbio er den tredjestørste by ved Comosøen og ligger ved bredden af søen lige for foden af bjerget Monte Bisbino. Der er ca. 4 km mellem Cernobbio og Como, som man kan vælge at tilbagelægge i bil eller med båd.

Populær feriedestination

Byen har altid været populær som feriedestination, og har gennem flere århundrede været det foretrukne valg for rige familier fra Como og Milano. Dette har været medvirkende til det store antal af villaer og parker, der ligger spredt rundt i området. Byen har også levet højt på produktion, og faktisk blev en af de først anlagte silkefabrikker opført netop her i Cernobbio.

Elegante butikker m.m.

I dag er byen især kendt for at huse det smukke luksushotel Villa d´Este, der blev bygget i det 16. århundrede for Kardinalen Tolomeo Gallio. Hotellet rummer en stor kollektion af malerier og skulpturer fra det 16. århundrede og er omkranset af en stor park med grotter, statuer og springvand. En anden berømt Villa er Villa Erbe, der i dag fungerer som konference- og kursuscenter, men som også blev brugt som kulisse til filmen Oceans Twelve med blandt andet George Clooney og Brad Pitt. Den ældste del af byen ligger langs søbredden, hvor man finder et stort udvalg af elegante butikker, restauranter og barer. I denne bilfri zone finder man også mange solbænke og et færgeleje, hvorfra der afgår både til andre byer langs Comosøens bred. Nede fra byen går der er en sti hele vejen op til toppen af Monte Bisbino i 1.325 meters højde, hvorfra der er en fantastisk panoramisk udsigt over hele søen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cernobbio

Hvad siger gæsterne i Cernobbio?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser