Afbudsrejser og restpladser til Comosøen

Trænger du til en god ferie i Italien? Så book en last minute rejse til Comosøen i det nordlige Italien, lige syd for Alperne. Her finder du smukke, farverrige naturlandskaber, og der er rig mulighed for at surfe og sejle. Book din afbudsrejse til Comosøen gennem Escapeaway, og slip for planlægningsbesværet.

Comosøen i det nordlige Italien er en såkaldt gletsjersø (og Europas dybeste med sine 410 meter) skabt af vandløb fra Alperne og er et af de smukkeste og mest idylliske steder i hele verden. Den går også under navnet ”Italiens juvel” og befinder sig i regionen Lombardiet, omtrent 40 kilometer fra millionbyen Milano.

De smukke og imponerende landskaber har fungeret som magnet for levefolk og aristokrater gennem tiden. Flere kendte har således slået sine folder på Comosøen, blandt andre George Clooney, Madonna, Winston Churchill, Robert de Niro og Gianni Versace. Og hvis du synes, det ser bekendt ud, så er det måske, fordi landskabet har sneget sig med i adskillige film, som fx. James Bond og Star Wars.

Med Escapeaways smarte søgemaskine kan du til enhver tid finde restpladser og tilbudsrejser til Comosøen. Vi finder hele tiden de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller ved Comosøen, hvor du kan finde last minute-tilbud direkte i søgeresultatet. Vi samler det hele i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem.

Maleriske landskaber til den mentale fotobog

Den friserede natur ved Comosøen gør næsten lykkelig i sig selv. På hver side af det smalle, azurblå vandløb, kan du se rustikke bjergskråninger, olivenlunde, citrontræer, kastanjeskove, vandfald, kirker og vinranker, så langt øjet rækker.

Der er altså masser af godt materiale til Instagram, fotoalbummet eller dit mentale hukommelseskort, og du finder næppe et mere guddommeligt sted end dette. Så husk dit bedste kamera, når du pakker kufferten. Booker du din restplads til Comosøen via Escapeaway, er pakningen faktisk det eneste, du skal tænke på – vi klarer fly, hotel, rejsegaranti og lejebil, hvis du ønsker det, men det er også muligt at booke din feriebolig ved Comosøen uden transport.

>> Mere om rejser til Comosøen her

Kort over Comosøen

Populære hoteller ved Comosøen

Italien, Norditalien, Lombardiet, Como
9,7
Fabelagtigt
200 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 49 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • I by eller landsby
Italien, Norditalien, Lombardiet, Como
9,5
Fabelagtigt
681 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 51 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Lombardiet, Faggeto Lario
9,1
Fabelagtigt
310 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Historiske byer og mildt klima

Det er ikke bare naturen ved Comosøen, der er særegen. Også de små, intime byer med smalle brostensgader gør det til en attraktiv feriedestination for livsnydere og romantikere. På Comosøens Vestbred findes du byer som Menaggio og silkebyen Como, mens den knap så turistede Østbred gemmer på den pastelfarvede fiskerby, Varenna, der regnes for at være en af Comosøens smukkeste, med sine mange altankasser fyldt med farverige blomster.

Blandt de største seværdigheder i Varenna er Villa Cipressi og Villa Monastero, som er et complex af majestætiske bygninger og botaniske haver fra mellem 1400-1800-tallet. Hvis du ynder at bade, så er Varenna en oplagt destination til din afbudsrejse. Her finder du nemlig en søbred, der tilnærmelsesvist ligner en strand, og en fantastisk søpromenade.

Last minute rejser til Comosøen

Comosøen er den perfekte destination, hvis du bliver lykkelig af smuk natur, god mad, rig historie og masser af solskin. Escapeaway tilbyder afbudsrejser og last minute til Comosøen med overnatning på udvalgte hoteller med mindst 4 stjerner i brugeranmeldelser. Du slipper for besværet med selv at sammensætte og planlægge rejsen, for med Escapeaway får du en fleksibel rejsepakke hvor du selv bestemmer afrejsedato og rejselængde.

Du kan vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med vores håndplukkede hoteller ved Comosøen, kun med gode anmeldelser. Du får din afbudsrejse som en pakkerejse, der er sikret af rejsegaranti. Du kan endda tilføje billeje eller transfer til din bestilling, så alt er på plads hjemmefra

Book din afbudsrejse til Comosøen i dag, og glæd dig til at sætte dine fødder på et af de smukkeste steder i hele verden. God tur!

>> Læs også om kør selv-ferie til Comosøen her