Hoteller ved Comosøen

Hos Escapeaway er alle hoteller ved Comosøen nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen.

Hvis du trænger til ren afslapning og livsnydelse, er hotellerne ved Comosøen et godt valg. Her kan du nyde specialiteter fra det italienske menukort i naturskønne omgivelser, dyrke vandsport eller slikke sol ved søbredden. Og ved at booke gennem Escapeaway kan du få flyvetur og overnatning i én samlet feriepakke!

Forestil dig en hyggelig kystby med smalle, brostensbelagte gader, fyldt med små butikker og hyggelige restauranter. Bliv betaget af bjergene i baggrunden og søens klare, azurblå vand. Oplev duften af nybagt pizza og frisklavet pasta i tomatsovs.

Det er, hvad der venter dig, hvis du booker et hotel ved Comosøen. Den italienske feriedestination er nemlig indbegrebet af feriedrømme. Vi er ægte specialister i Italien, og er førende i Skandinavien, når det gælder overnatninger. Flere af os har spenderet flere år af vores liv i støvlelandet, og vi har direkte kontakt til alle vore hoteller ved Comosøen. Søg priser med eller uden flybillet i søgemaskinen - og book online nu!

Oplev de mange charmerende landsbyer ved søens bred

Der er adskillige byer som ligger smukt placeret langs med Lago di Comos bred, og de er alle lige unikke og charmerende. Tag på diskotek, og dans natten væk i bjergbyen Domaso ved søens solrige Vestbred. Eller book et hotel ved Comosøen i badebyen Menaggio. Her er perfekte forhold til vandsport og kitesurfing, og sø-promenaden byder på masser af hyggelige barer og restauranter.

Besøg en af de største byer ved søbredden, silkebyen Como. Den er et oplagt sted at foretage din shopping. Fra byens centrum Piazza Cavour vrimler det nemlig med butikker og forretninger. Oplev også byens seværdigheder, som f.eks. bymuren fra 1200-tallet og basilikaerne i Sant'Abbondio og San Felice.

>> Læs også om kør selv-ferie til Comosøen

>> Læs mere om hoteller

Kort over Comosøen

Populære hoteller ved Comosøen

Italien, Norditalien, Lombardiet, Vercana
9,6
Fabelagtigt
143 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 96 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Lombardiet, Como
9,0
Fabelagtigt
2090 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Norditalien, Lombardiet, Como
8,8
Meget godt
1665 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Nyd det naturskønne område med bjergene i baggrunden

Hos Escapeaway kombinerer vi billige hoteller ved Comosøen med nettets bedste priser på flybilletter, men du bestemmer altid, om du vil stå for transporten selv og blot booke dit hotel hos os - eller om du vil have en pakkerejse med det hele inkluderet. Hvis du gerne vil væk fra menneskevrimlen, er Varenna en god mulighed, når du booker hotel ved Comosøen. Den pastelfarvede landsby på østbredden regnes nemlig for et af områdets smukkeste. Den er ikke kendt for sit byliv, men for sin rolige feriestemning og gode badesteder.

Fra Varenna kan du tage på sejltur ud på Lago di Como. Der er flere forskellige betagende ruter, og du vil miste pusten ved synet af det klare vand og de imponerende bjerge. Du kan også pakke vandrestøvlerne og opleve naturen på tæt hold. Ruten fra Breglia til Rifugi Bivacchi er særligt skøn. Her vil du opleve den frodige natur og udsigten ud over vandet.

Sådan udvælger vi de bedste hoteller ved Comosøen

Når du bestiller dit hotel ved Comosøen hos Escapeaway, er du garanteret gode ferieminder. Vi har nemlig nøje udvalgt overnatningsstederne, som alle har gode anmeldelser, venligt personale og optimal placering for din drømmeferie.

Derudover får du rejsegaranti med i købet, når du bestiller flyrejsen med dit hotel ved Comosøen. Vi har afgange fra flere forskellige lufthavne, inkl. Aalborg, Billund, København og Aarhus, foruden Hamburg i Tyskland. Flyv til Lugano eller Bergamo Lufthavn, og så er du kun en kort køretur fra din destination.

Skru ned for tempoet, og slap af ved Lago di Como

Et hotel ved Comosøen er en oplagt destination, hvis du trænger til et pusterum fra hverdagens trummerum. Her kan du komme helt ned i gear og blot nyde nuet. Og når du kommer hjem, vil dine batterier være fuldstændigt genopladede.

Sørg blot for at vælge et overnatningssted, som passer til dine behov. Vi tilbyder mange forskellige hoteller ved Comosøen. Vælg mellem børnevenlige, all-inclusive og voksenhoteller. Uanset hvad, skal du nok få en fantastisk ferie!

>> Læs også om luksushoteller ved Comosøen her