Luksusferie ved Comosøen

En luksusrejse til Comosøen er det perfekte valg til dig, der rigtig vil forkæles. Det er en kombination af idylliske bjerglandskaber, azurblåt vand og små, charmerende byer. Og med et ophold på et luksushotel får du det hele med et drys af eksklusivitet. Læs mere om destinationen her, og book din næste luksusferie i én samlet pakke!

Med et ophold på et luksushotel ved Comosøen kan du kombinere afslapning, naturoplevelser og byvandringer i én samlet pakken. Søen er den tredje-dybeste i Italien, og omgivelserne er både smukke og imponerende. Derudover ligger søen placeret på den sydlige side af Alperne, og det skønne bjerglandskab vil nærmest tage pusten fra dig i al sin storslåethed.

Har du en god bil og mod på Autobahn, så kan du sagtens selv køre til Comosøen. Eller du kan tage flyveren fra enten Billund, Aalborg, Aarhus, Hamburg eller Københavns Lufthavn til enten Milano eller Bergamo og leje en bil til at tage dig resten af vejen. Det tager kun én time. Derudover går der også jævnligt både tog og bus, hvis du foretrækker offentlig transport.

Comosøen er den oplagte destination for livsnyderen

Italien er kendt for sin store gæstfrihed, det lækre menukort og den gudesmukke natur – og byerne ved Comosøens kyst er ingen undtagelse. Tværtimod er området kendt som et af de smukkeste områder i Italien. Det er derfor en god feriedestination for den ultimative luksusferie.

Indlogér dig på et luksushotel ved Comosøen i f.eks. Bellagio eller Varenna, og kom helt ned i gear. Brug den ene dag på at bade i det azurblå vand ved en af de mange strande. Gå på opdagelse i bybilledet, og spis frokosten på en hyggelig restaurant med et autentisk, italiensk menukort. Eller udlev ”drengedrømmen” ved at stå på vandski med fuld fart henover den dybe sø.

>> Læs mere om vores ferieboliger ved Comosøen her

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Comosøen

Populære hoteller ved Comosøen

Italien, Norditalien, Lombardiet, Como
9,6
Fabelagtigt
275 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Norditalien, Lombardiet, Lezzeno
9,6
Fabelagtigt
35 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 72 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Norditalien, Lombardiet, Moltrasio
8,3
Meget godt
1086 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 57 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Sådan booker du luksushotel ved Comosøen

Hos Escapeaway er alle luksushoteller ved Comosøen nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen. Uanset om du vil slappe af hele turen eller fylde tiden med vilde eventyr, er en luksusferie ved Comosøen et godt valg. Der er nemlig både noget til livsnyderne og vovehalsene. Du kan altså vælge det, der tiltaler dig, og dermed skabe de perfekte ferieoplevelser.

Oplev den skønne natur og de charmerende byer

Er du til sanserige naturoplevelser? Så tag på vandretur i denne naturperle mellem mimoser, magnolier, morbær- og citrontræer. Eller book en sejltur hen over søens vand, og nyd en picnic med azurblåt vand til alle sider.

Foretrækker du hyggelige restauranter, charmerende gader og små butikker? Så er der også rig mulighed for ture i byen ved Comosøen. Der er adskillige billedskønne og farverige byer, som f.eks. de populære Bellagio, Menaggio og Varenna. Her kan du både shoppe, nyde aftenlivet eller få en middag ved søens kant.

Og for de kulturelt interesserede er paladser, såsom Villa Olmo og Villa del Balbianello oplagte destinationer under luksusrejsen ved Comosøen. Deres velholdte parker er fyldt med blomster og skulpturer.

Nyd ferien på de bedste luksushoteller ved Comosøen

Drømmer du om et eksklusivt ferieophold i Italien? Så er en luksusrejse ved Comosøen et oplagt valg. Og hos Escapeaway kan du købe både hotel og flybilletter i én samlet pakke. På den måde skal du blot bekymre dig om, hvad du skal pakke i kufferten.

Det er en feriedestination med plads til både singler, par og store familier. Der er aktiviteter for enhver, og med et ophold på et luksushotel kan I slappe helt af. Book rejsen allerede i dag!

>> Læs mere om rejser til Norditalien her