Rejser til Desenzano del Garda

Gardasøens uofficielle hovedstad

Søger du en by, der kan det hele, så tag til skønne Desenzano. Udover den lille hyggelig havn og det kønne historiske centrum, er der også en lang søpromenade, en lystbådehavn samt et anløbssted for de mange turbåde som sejler på søen. Byen har et væld af hyggelige barer og gode restauranter, flere biografer, distokeker, steder med cykeludlejning etc.

Antikke rødder

Desenzano er en by med antikke rødder, bygget på resterne af en forhistorisk landsby. Den byder på en del interessante monumenter fra forskellige historiske perioder, her finder du levn fra bl.a. Romertiden, men også andre fascinerende epoker er repræsenteret i denne charmerende, levende by. Den ligger i den sydligste ende af Gardasøen og og har et behageligt klima året rundt.

Kort over Desenzano del Garda

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lombardiet. 

Planlægger du en rejse med en større gruppe venner eller storfamilien, kan vi varmt anbefale dig at leje en villa i Italien. Her vil I typisk få pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Desenzano. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Forbindelsernes by

Desenzano betragtes som Gardasøens hovedstad. Dette skyldes dels dens størrelse (ca. 25.000 indbyggere), dels det forhold at man herfra nemt kommer omkring i området. Der afgår tog til bl.a. Milano, Verona og Venedig, bus til destinationer i Trentino og Veneto, færgen afgår i fast rutefart til byer omkring hele søen, ligesom der er indkørsel til motorvejen A4 (MI-VE).

Hyggelig havn m.m.

Udover den lille hyggelige havn og det kønne historiske centrum, er der også en lang søpromenade flankeret af træer, en lystbådehavn samt et anløbssted for de mange turbåde som sejler på søen.

Byens centrum finder du et væld af hyggelige barer, gode restauranter og gelateriaer, flere biografer, diskoteker, steder med cykeludlejning, butiksgader, etc. Særligt omkring Piazza Malvezzi og Piazza Matteotti samt den gamle havn er der meget liv. Den første søndag i hver måned er der marked i byen, hvor du kan finde et bredt udvalg af antikviteter,  håndmalet keramik, tøj og lokale delikatesser såsom frisk salami.

 

Udflugter

Udover lidt fjernere udflugtsmål som Verona og Venedig er der masser af interssante seværdigheder og charmerende byer i nærområdet. 

Du bor for eksempel få kilometer fra Sirmione på spidsen af Benacos Halvø, som især er berømt for Catuls Grotter. Udover denne og de mange andre hyggelige småbyer omkring søen, hvor af flere kan besøges med båd, bor du også godt placeret i forhold til forlystelsesparkerne Gardaland og Caneva World. Det er populære udflugtsmål blandt børnefamilier.

Lokal links

Byens officielle hjemmeside

 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Desenzano del Garda

Populære hoteller i Desenzano del Garda

Italien, Norditalien, Lombardiet, Desenzano del Garda
8,8
Meget godt
1152 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Lombardiet, Desenzano del Garda
8,3
Meget godt
525 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Lombardiet, Desenzano del Garda
9,2
Fabelagtigt
792 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Desenzano del Garda?

8,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 9 anmeldelser