Rejser til Dorio

Ferie for krop og sjæl ved Comosøen

Selvom Dorio er en lille by, klemt inde mellem søen og bjergene, og ikke byder på de store seværdigheder, er den et besøg værd.

Byen har i høj grad bibeholdt fortidens originale stemning, der tydeligt fornemmes hvis man går en tur i de små gyder der adskiller de antikke stenhuse.

Trods manglen på egentlige seværdigheder i selve byen, er det dog ikke interessante udflugtsmål der mangler, når du holder ferie her. Rundt om Comosøen ligger således et væld af hyggelige byer og interessante seværdigheder. Lige i nærheden er det lille abbedi, Abbazia Cistercense di Santa Maria di Piona, for eksempel bestemt et besøg værd. Her er smuk udsigt og fred til både krop og sjæl. Alene vejen ud til klosteret er betagende og ofte udstiller lokale kunstnere i klosterets buegange. Der er en lille butik, hvor det er muligt at købe varer fremstillet af munkene.

Ud over at være et godt sted at koble helt af, er der også gode muligheder for at holde en aktiv ferie i Dorio. Området byder således på gode muligheder for blandt andet vandring og forskellige former for vandsport.

Byen har kun et par spisesteder, men der er kun få kilometer til for eksempel Colico, hvor udvalget er større. Her findes også flere indkøbsmuligheder.

Kort over Dorio i Lombardiet

Klik på kortet herunder, hvis du vil have et overblik over bye og de udvalgte hoteller og ferieboliger, vi tilbyder her i denne del af Lombardiet.Hoteller, ferielejligheder og villaer i Dorio

Er det en afslappende ferie ved Comosøen, du søger? I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du nemt finde ferieboliger i Dorio. Vi har personligt udvalgt de hoteller, B&B, villaer og andre former for indlogering, hvor du får de bedste betingelser for en vellykket ferie i Italien.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon, mail eller chat. Vi giver gerne tips til oplevelser i området, ligesom vi kan hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige ferie for dig og familien. 

Se alle hoteller og ferieboliger i Lombardiet

 

Lokale links

Hjemmeside for det lille abbedi finder du her (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Dorio