Rejser til Erbusco

Hvis du vil  kombinere en dejlig norditaliensk vinferie i det berømte Franciacorta-distrikt med en aktiv ferie omkring den skønne Iseosø og dagsudflugter til Italiens største sø, Gardasøen, og Norditaliens pulserende storby, Milano, så er Erbusco i regionen Lombardiet lige noget for dig. 

Tæt på det meste

Erbusco ligger nemlig lige midt i det hele: der er ca. lige langt til byerne Brescia og Bergamo (henholdsvis ca. 25 og 30 kilometer), kun omkring en times kørsel til storbyen Milano og kun ca. 5 kilometer til Iseosøens udløb og ca. 8 kilometer til selve søen. Et par gode timers kørsel væk finder du endvidere Comosøen (i nordvestlig retning) og romantiske Venedig (i østlig retning). I østlig retning - ca. en times kørsel væk - finder du desuden Italiens største sø, Gardasøen, og operabyen Verona.

Mod syd finder du skinkebyen Parma (en halvanden times kørsel ad hurtigste rute) og historiske Bologna (to en halv times kørsel væk), mens du mod nord finder de smukke Alper, samt de tre naturparker Parco Nazionale dello Stelvio, Parco delle Orobie Bergamasche og Parco Naturale Adamello Brenta Geopark. Med en rejse til Erbusco er du kort sagt tæt på de fleste af Norditaliens allerstørste attraktioner.

Oplevelser og seværdigheder

Med sin beskedne størrelse - ca. 8.500 indbyggere - er det begrænset, hvor mange seværdigheder og oplevelsesmuligheder, der er i selve Erbusco by. Næsten alle besøgende rejser til byen for at benytte byen som et smukt, afslappet og centrat udgangspunkt for at opleve Franciacorta-vindistriktets smukke kulturlandskab og unikke vinkultur og drage på udflugter til Norditaliens store seværdigheder, der alle kan nås på en dagsudflugt i lejebil.

Iseosøen

En rejse til Erbusco er samtidig en rejse til Iseosøen, for byen ligger så tæt på søen, at du kan nå den på en cykeltur eller en (omend lidt lang) gåtur. Iseosøen betragtes som lillesøster til Gardasøen, men den er langt mindre turistet, og det til trods for at man finder mange smukke og seværdige byer langs bredden og i vindistriktet Franciacorta syd for søen. Blandt de smukkeste byer kan nævnes Iseo ved Iseosøens sydlige bred, men også Lovere og Pisogne i den nordlige ende funkler som juveler på Iseosøens bred.

Men den største juvel finder man i selve søen. Her ligger øen Monte Isola, som figurerer på listen over de smukkeste middelalderbyer i Italien (I Borghi più Belli d’Italia) med sine små fiskerlejer. Og øen er ikke bare en højtragende juvel, den er også det omkringliggende samfunds stolthed.

Gardasøen

Italiens største og mest populære sø og det mest populære rejsemål i Norditalien ligger i “bunden” af Alperne - den del, der hedder Dolomitterne kun omkring en times kørsel fra Erbusco . Her finder du betagende smuk natur, gamle hyggelige byer, såsom Limone Sul Garda, Bardolino, Malcesine og Garda, og mange aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. F.eks. er søen i dag et af de hotteste steder for de unge, når det gælder hanggliding, paragliding, windsurfing og mountainbike.

En rigtig flot, god og sjov måde at opleve Gardasøen og dens hyggelige byer på, er ved at tage rundt med de små færger, der sejler på kryds og tværs af søen. 

>> Find rejser til Gardasøen med Escapeaway her.

Milano

Milano, der kun ligger omkring en times kørsel fra Erbusco, er på mange måder Italiens hovedby. Det er ganske vist ikke landets hovedstad, men den er dets økonomiske og finansielle centrum. Byen er kendt for sine fodboldklubber Milan og Inter, men også for sine modehuse og catwalks, der er på linie med dem i Paris og New York.

Byen byder på mange shoppingmuligheder lige fra mainstreambutikkerne langs Corso Buenos Aires og Via Torino til mærkevarernes ”gyldne trekant”, der dannes af Via Montepoleone, Via della Spiga og Via Manzoni, samt en lang række store kulturelle og historiske seværdigheder.

Bestil din rejse online

Velkommen til Italien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Erbusco og andre rejsemål i Lombardiet hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din ferie. Brug søgemaskinen i toppen af siden til at finde en rejse til Erbusco som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Erbusco, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs om Agriturismo i Italien

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Erbusco