Rejser til Faggeto Lario

Faggeto Lario er en landsby ved det sydvestlige hjørne af Comosøen. Den lille by, som egentlig består af flere spredte klynger af bebyggelser, breder sig fra søbredden op ad de stejle, frodige bjergskråninger. Du skal derfor ikke bevæge dig ret langt op i byen nede fra den lille havn, før du kan nyde flotte udsigter ud over vandet mod bjergene på modsatte side.

Idylliske omgivelser

Der er da heller ingen, som kan fortænke dig i at rejse til Faggeto Lario for blot at ville nyde en afslappende ferie i idylliske omgivelser uden at have nogle faste punkter på programmet. Med nogle enkelte gode spisesteder i nærheden behøver du ikke tage på langfart for at stille sulten. Der kører busser langs søen og de små passagerfærger, som forbinder byerne omkring søen, lægger desuden til ved Faggeto Lario. En bil kan naturligvis være den mest praktiske transportform, hvis du vil lidt hurtigere omkring.

Det tager ikke mange minutter at køre til de nærmeste nabobyer, hvor du finder flere spisesteder. Har du brug for at handle ind, er der mange muligheder for dette i Como by, som ligger omkring 10 kilometer fra Faggeto Lario. Vil du gerne gå på opdagelse blandt små specialforretninger kan det også anbefales at tage en tur i modsat retning til Bellagio. I denne charmerende by, som ligger med vand på tre sider ude på spidsen af halvøen i den Y-formede sø, finder du et godt udvalg af disse. Her findes også en stemningsfuld søpromenade med talrige caféer.

Hyggelige byer og prægtige villaer

Selvom der kun er knap 20 kilometer ud til Bellagio, er det en tur, som du i bil skal regne med tager 35-40 minutter. Vejen langs søen snor sig meget og er smal, så hastigheden må tilpasses. Desuden vil du nok automatisk sænke farten for at kunne nyde nogle af de fantastiske naturscenerier, som du passerer undervejs. Har du ikke travlt, kan det anbefales at sejle derud i stedet. Mange af byerne og herskabsvillaerne langs søen tager sig bedst ud fra vandsiden. Der er i sommersæsonen mulighed for at vælge mellem en hurtig og en langsom færge.

En rejse til Faggeto Lario giver dig et godt udgangspunkt for at opleve en stribe af de største seværdigheder og attraktioner ved Comosøen. Der er dog tale om en af Italiens største søer, så forvent ikke, at du kan bare kan tage turen rundt på én dag. I hvert fald ikke hvis du vil have tid til sightseeing undervejs. En stor del af fornøjelsen ved at rejse hertil, er netop at tage sig tiden til blot at slå sig ned på en café med en cappuccino for at nyde udsigten og betragte livet omkring en.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de omhyggeligt udvalgte hoteller i Faggeto Lario, du finder i vores program.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Faggeto Lario