Garda Golf & Country Club

Garda Golf & Country Club har haft æren af at afholde Open d'Italia både i 1997 og 2003. Det burde give udfordringer nok til de fleste.

Garda Golf & Country Club er en 27-huls bane beliggende i det syd-vestlige område af Gardasøen, lige udenfor Manerba. Den betragtes som en af de bedste baner opført i Italien inden for de sidste 15 år og med sine udfordrende baner og enestående greens kan selv den øvede golfspiller finde tilfredstillelse samtidig med at nybegynderen får indblik i dette disiplinære køllespil.

Garda Golf & Country Club er opført af Riccardo Pisa, en lokal entreprenør og Giorgio Simonini. De ønskede at opføre en golfbane i Valtelina området og valget faldt på Gradsøen. Begrundelsen var det tempererede klima, som gør det muligt at spille hele året, også i januar. Denne golf & country club virker meget eksklusiv og bliver af eksperter betegnet som en af de bedste golfbaner konstrueret i de sidste 10 år. Banen strækker sig over 110 hektar land og har en vidunderlig panoramisk udsigt.

Efter runden er der mulighed for at spise i restauranten eller hygge sig i baren evt. med et velfortjent glas rødvin eller en kop kaffe i pejsestuen.Golf facts
.
  Rosso Bianco Giallo
Antal par 3 huller 2 2 3
Antal par 4 huller 5 5 3
Antal par 5 huller 2 2 3
.
Længde gul tee 2.986 meter 3.069 meter 2.798 meter
Længde rød tee 2.629 meter 2.711 meter 2.432 meter
.
Max HCP 36
.
  Hverdag lavsæson/højsæson Weekend / helligdage lavsæson/højsæson  
Green Fee 18 huller 60 € / 85 € 70 € / 100 €  
Green Fee 9 huller 30 € / 45 € 35 € / 50 €  
.
Dresscode Casual golftøj
.
Åbningstid lavsæson 1. november - 15. marts
Åbningstid højsæson 15. marts - 1. november
Ugentlig lukkedag Mandag (15. marts - 1. november åbent alle ugens dage)
.
Sværhedsgrad 4 golfbolde
.
Arkitekt Ken Cotton, Frank Pennink & Donald Steel
.
Hjemmeside www.gardagolf.it/ENG
Turneringsprogram www.gardagolf.it/ENG/tournaments
Baneoversigt www.gardagolf.it/gardagolf-courses/
   
.

Bemærk! Da der meget ofte er turneringer både lørdag og søndag hele året rundt på de italienske golfbaner, kan det være svært at få tid. Det anbefales derfor at spille på hverdage.