Garda Golf & Country Club

Garda Golf & Country Club har haft æren af at afholde Open d'Italia både i 1997 og 2003. Det burde give udfordringer nok til de fleste.

Garda Golf & Country Club er en 27-huls bane beliggende i det sydvestlige område af Gardasøen, lige udenfor Manerba. Den betragtes som en af de bedste baner opført i Italien i mange år, og med sine udfordrende baner og enestående greens kan selv den øvede golfspiller finde tilfredsstillelse samtidig med at nybegynderen får indblik i dette disciplinære køllespil.

Garda Golf & Country Club er opført af Riccardo Pisa, en lokal entreprenør og Giorgio Simonini. De ønskede at opføre en golfbane i Valtelina området og valget faldt på Gardasøen. Begrundelsen var det tempererede klima, som gør det muligt at spille hele året, også i januar. Denne golf & country club virker meget eksklusiv og bliver af eksperter betegnet som en af de bedste golfbaner konstrueret i mange år. Banen strækker sig over 110 hektar land og har en vidunderlig panoramisk udsigt.

Efter runden er der mulighed for at spise i restauranten eller hygge sig i baren evt. med et velfortjent glas rødvin eller en kop kaffe i pejsestuen.Golf facts
.
  Rosso Bianco Giallo
Antal par 3 huller 2 2 3
Antal par 4 huller 5 5 3
Antal par 5 huller 2 2 3
.
Længde gul tee 2.986 meter 3.069 meter 2.798 meter
Længde rød tee 2.629 meter 2.711 meter 2.432 meter
.
Max HCP 36
.
  Hverdag lavsæson/højsæson Weekend / helligdage lavsæson/højsæson  
Green Fee 18 huller 60 € / 85 € 70 € / 100 €  
Green Fee 9 huller 30 € / 45 € 35 € / 50 €  
.
Dresscode Casual golftøj
.
Åbningstid lavsæson 1. november - 15. marts
Åbningstid højsæson 15. marts - 1. november
Ugentlig lukkedag Mandag (15. marts - 1. november åbent alle ugens dage)
.
Sværhedsgrad 4 golfbolde
.
Arkitekt Ken Cotton, Frank Pennink & Donald Steel
.
Hjemmeside www.gardagolf.it/ENG
Turneringsprogram www.gardagolf.it/ENG/tournaments
Baneoversigt www.gardagolf.it/gardagolf-courses/
   
.

Bemærk! Da der meget ofte er turneringer både lørdag og søndag hele året rundt på de italienske golfbaner, kan det være svært at få tid. Det anbefales derfor at spille på hverdage.

Vil du bo i området nær golfklubben, kan du med fordel vælge et hotel i byerne på den vestlige side af Gardasøen som Moniga del Garda, Desenzano del Garda, San Felice del Benaco, Salò, Toscolano Maderno eller Gardone, der alle ligger i køreafstand inden for maks. 20 minutter. 

Udvalgte hoteller nær Garda Golf & Country Club

Se flere hoteller

 

Andre golfklubber i Norditalien

Garda Golf & Country Club er ikke den eneste gode golfklub i Norditalien. I Franciacorta-regionen i Lombardiet finder du Franciacorta Golf Club med 27 huller i idylliske omgivelser mellem skov og vinmarker. I Piemonte ligger den fabelagtige golfklub Castelconturbia Golf Club også med 27 huller, der bliver betegnet som en af de flotteste i hele Europa. Ligeledes i Piemonte ligger også Cherasco Golf Club med 18 huller i et skønt område hvor der også er mulighed for mange andre aktiviteter. 

Klik her for at læse mere om golfferie i Italien