Rejser til Gardone Riviera

Den lille by Gardone, der ligger på Gardasøens vestlige bred, var engang i 1800-tallet en af de mest blomstrende og populære byer ved Gardasøen, hvilket stadig anes i byens smukke arkitektur. Book din rejse til Gardone Riviera med Escapeaway i dag!

I dag lever Gardone et mere anonymt liv, men den charmerer stadig med sine mange belle-époque hoteller, overdådige villaer og ekstravagante haver, der ligger spredt på bakkerne fra det historiske centrum, Gardone Sopra, ned mod søen.

Byen har desuden et bredt udvalg af forretninger, en dejlig bred søpromenade, en biograf, et diskotek, en botanisk have, et kasino og både private og offentlige strande. Ud for byen ligger øen Isola del Garda, hvor du kan få guidede ture.

Sidst men ikke mindst er byen et ideelt udgangspunkt for at opleve Gardasøens andre små perler og for dagsudflugter i det omkringliggende landskab.

Velkommen til Italien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Gardone, og andre rejsemål ved Gardasøen hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferielejligheder i din ferie. Vil du selv arrangere din rejse til Gardone kan du naturligvis blot bestille dit hotel igennem Escapeaway. Ønsker du fuld tryghed på rejsen så book en pakkerejse inkl. hotelophold, flyrejse og transfer tur/retur fra lufthavnen til dit hotel eller ferielejlighed. Du kan også vælge at bestille en lejebil der står klar i lufthavnen ved ankomsten til Italien. 

Oplevelser og seværdigheder

Vittoriale degli italiani
Vittoriale degli italiani er i dag et museumskompleks, men udgjorde tidligere boligen for den italienske forfatter Gabriele d'Annunzio, der levede her fra 1922 indtil sin død i 1938.

Komplekset består af d'Annunzios tidligere bolig, der blev kaldt "Prioria"; et amfiteater, der er bygget efter antikke modeller og stadig bruges til koncerter m.m.; krydseren Puglia, der på surrealistisk maner er indlejret i en bakke, klar til at "erobre de dalmatiske kyster"; et bådhus indeholdende MAS-fartøjet, der blev brugt af D'Annunzio i 1918; og et cirkulært mausoleum. 

Isola da Garda
Tæt på Gardone kan du opleve Gardasøens største og mest berømte ø, Isola da Garda. Øen har en lang og dramatisk historie, hvorunder den blandt andet er blevet brugt som en romersk gravplads, et skjulested for pirater, en grænse-befæstning og har huset et franciskansk kloster og en spektakulær villa. 

Øen er blevet besøgt af mange berømte mennesker gennem århundrederne, herunder (angiveligt) Frans af Assissi og Dante Alighieri. I dag er øen domineret af en smuk park og den venetianske-neogotiske Villa Borghese Cavazza. 

Selv om øen i dag er private ejet af Cavazza-familien, har Isola del Garda været åben for besøgende siden 2001 og fra Gardone kan du bestille guidede ture til øen.

Udflugtsmuligheder

Gardone er et ideelt udgangspunkt for dagsudflugter til andre byer ved Gardasøens bred og til det smukke landskab, der omkranser søen. 

Du kan også vælge at tage på en dagsudflugt til storbyen Verona, som er Norditaliens tredjestørste by. Her kan du opleve den berømte Unesco-by, der blandt andet er kendt for lægge scene til det romantiske skuespil af Shakespeare om Romeo og Julie, det spektakulære romerske amfiteater, der i dag huser en opera-arena, det gamle slot Castelvecchio, Teatro Romano, Verona katedral, samt byens mange berømte torve, paladser og museer.

>> Læs også om rejser til Bardolino
>> Lej en ferievilla ved Gardasøen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Gardone Riviera

Populære hoteller i Gardone Riviera

Italien, Norditalien, Lombardiet, Gardone Riviera
9,8
Fabelagtigt
235 anmeldelser
  • Nærmeste strand: ca. 2.6 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Lombardiet, Gardone Riviera
9,5
Fabelagtigt
293 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 80 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Lombardiet, Gardone Riviera
8,7
Meget godt
629 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi