Hoteller i Limone Sul Garda

Drømmer du om at slikke sol ved en af Europas smukkeste søer – med hyggelige strandpromenader og bjergene i baggrunden? Så bør du booke et ophold på et hotel i Limone Sul Garda. Bestil din pakkerejse med både fly og overnatning her hos Escapeaway, og få rejsegaranti med i købet!

Tag på slentretur i den romantiske bjergby ved foden af Italiens ikoniske sø. Køb souvenirs i de søde, små butikker. Spis friskbagt pizza og iskold gelato i en af de lokale restauranter. Og oplev duften af de mange citron- og appelsintræer. Med et hotelophold i Citronbyen er du sikret fantastiske ferieminder. Og det bliver ikke nemmere end at bestille hele pakken her hos Escapeaway!

Den norditalienske by var oprindeligt beboet af fiskere, som levede af Gardasøens rige natur. Senere blev den dog overtaget af bønder, som dyrkede aromatiske appelsin- og citrontræer. Og i dag er den populære feriedestination også kendt under navnet ’Citronbyen’.

Hvis du er vild med hyggelige, smalle gader fyldt med charmerende butikker og velduftende restauranter, bør du vælge et hotel i Limone Sul Garda. Byen ligger tæt på Gardasøen, og området er fyldt med den skønneste natur.

Er du naturentusiast, bør du derfor også pakke vandrestøvlerne. Den nærliggende naturpark Parco Alto Garda Bresciano er nemlig et oplagt sted at vandre og cykle på mountainbike. Og turen op gennem bjergkløfterne giver dig de smukkeste udsigter ud over den store sø.

Udvalgte hoteller i Limone Sul Garda

Hos Escapeaway er alle hoteller i Limone Sul Garda nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen.

Vi er ægte specialister i Italien, og er førende i Skandinavien, når det gælder overnatninger. Flere af os har spenderet flere år af vores liv i støvlelandet, og vi har direkte kontakt til alle vore hoteller i Limone Sul Garda. Søg priser med eller uden flybillet i søgemaskinen - og book online nu!

>> Læs også om udvalgte ferieboliger i Limone sul Garda

>> Læs mere om hoteller

Kort over Limone sul Garda

Et paradis for vandhunde og strandløver

Når du bor på et hotel i Limone Sul Garda, vil du helt sikkert bruge mange timer på at slappe af ved Gardasøen. Den er et oplagt badested. De smukke stenstrande er fyldt med liggestole, og vandet bliver hurtigt dybt, så du nemt kan tage en dukkert. Rejser du om foråret, er vandet dog stadig koldt efter vintermåneder. Her kan du derfor med fordel vælge et af de mange hoteller med pool i Limone Sul Garda.

Hvis du er til vandsport, er der også rig mulighed for det ved søen. Her kan du have det sjovt med både paddleboarding, windsurfing og sejlsport. Og der er mange dygtige instruktører, hvis du er nybegynder.

Sådan udvælger vi de bedste, billige hoteller i Limone Sul Garda

Hos Escapeaway lægger vi en ære i at tilbyde vores kunder de bedste hoteller i Limone Sul Garda. De er alle nøje udvalgt med gode anmeldelser og smukke lokationer. Derudover sørger vi altid for at have overnatningsmuligheder for enhver smag – uanset om du er til børnevenlige, all-inclusive eller voksenhoteller.

Med en feriepakke kan du desuden få både flyveturen og evt. lejebil med i købet. Vi har afgange fra alle danske lufthavne – Billund, København, Aarhus og Aalborg Lufthavn – og også fra Hamburg Lufthavn. Og fra Verona Villafranca Lufthavn er der kun lidt over en times kørsel. Med køb af både flybilletter og hotel i Limone Sul Garda får du desuden rejsegaranti for ekstra tryghed.

Lad batterierne op med en ferie i Italien

I en travl hverdag er det let at glemme at lade batterierne op. Derfor kan et ophold på et hotel i Limone Sul Garda fungere som et tiltrængt pusterum. Her kan du glemme hverdagens trummerum og blot nyde nuet. Og med både hyggelige gader, lækre strande og spændende natur kommer du ikke til at kede dig! Så bestil din rejse til Limone med det samme, så du har noget at glæde dig til.