Rejser til Manerba

Lange strande ved Gardasøen

Manerba er en af de mange små byer som ligger i det naturskønne område langs den sydvestlige del af Gardasøen mellem byerne Desenzano og Salò.

Byen har et lille centrum, men breder sig ellers ud over et større areal. Det frodiggrønne, bakkede område er kendt for sine mange campingpladser, feriecentre og hoteller - men er også et skønt naturområde med gode strande, vinmarker og olivenlunde.

En ferie i Manerba del Garda byder på mange muligheder. Her er således de helt rigtige betingelser for en afslappende ferie i smukke omgivelser med god mad og vin, men også for en aktiv ferie - særligt med de mange vandsportsaktiviteter i tilknytning til søen. I byens lille kerne kan du nyde en hyggelig atmosfære med cafeer og restauranter.

Kort over Manerba

Klik på kortet herunder for at få et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og kørselsafstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lombardiet. 

Vil du gerne bo i Manerba, kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor.
 
Skal du på ferie med en større gruppe, kan vi  også anbefale muligheden for at leje en villa i Lombardiet. Så har I pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere forskellige dele af Italien, kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder i løbet af ferien for at nå længere omkring i støvlelandet. 

Transport

Vil du med fly til Italien, er Verona Lufthavn det nærmeste sted at lande i forhold til Manerba. Lidt længere væk er Bergamo Lufthavn, og sammen byder disse på en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til resten af Europa - blandt andet Danmark. 

Der er ingen togforbindelse til Manerba, så det sidste stykke fra den nærmeste station må du med bus eller taxi. Der er til gengæld gode vejforbindelser hertil, hvis du kommer i bil. Mange som ankommer med fly til Italien, vælger da også at leje en bil i lufthavnen for også at kunne komme nemt omkring i løbet af ferien.

Det er en tur på godt 1500 km til Manerba fra Danmark,  hvilket med en overnatning undervejs er en overkommelig afstand for de fleste. Gardasøen  er da også et populært mål for kør-selv ferier i Italien.

Restauranter og shopping

Byen er ikke stor, men området byder alligevel på et bredt udvalg af spisesteder - både de lidt for turistede, men også gode restauranter med respekt for det lokale køkkens traditioner.

I byens mindre supermarkeder kan du få det meste til de daglige behov, og hvis du vil tilberede egne måltider i løbet af ferien. Opsøg eventuelt også lokale markeder i området, hvor du udover gode råvarer har chancen for at opleve det charmerende italienske hverdagsliv.

Udflugter og seværdigheder

Beliggenheden gør, at området er et oplagt udgangspunkt for udflugter omkring søen. Der sejler både fra byens havn til bl.a. Sirmione. En anden interessant attraktion nær Manerba er den Rocca natur- og arkæologiparken, Parco Archeologico Naturalistico, som kan udforskes af stier gennem skoven, der både fører dig forbi historiske seværdigheder og op til smukke udsigter over søen. Her ligger også et lille interessant museum i området.

Ønsker du at udforske søens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter omkring Gardasøen, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

Lokale links

Du finder byens officielle hjemmeside her (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Manerba del Garda

Hvad siger gæsterne i Manerba del Garda?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 15 anmeldelser