Rejser til Mezzegra

Et lille smørhul ved Comosøen

Fra byen er der en fantastisk udsigt over søen mod bl.a. Bellagio og Mezzegra er et utrolig godt udgangspunkt for ture i omegnen.

Mezzegra er en af de mange små hyggelige byer, som ligger ned til vandet på vestsiden af Comosøen. Selve Como by ligger blot ca. 30 km fra Mezzegra, lige som man uden problemer kan tage på dagsture til bl.a. Bergamo, Milano samt Lugano og St. Moritz i Schweiz.

I umiddelbar nærhed af byen finder man den berømte Villa Carlotta og den smukke botaniske have i Tremezzo. Mezzegra har også historisk betydning, idet det var her, at Benito Mussolini blev henrettet nær Villa Belmonte den 28. april 1945.

Kort over Mezzegra

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder omkring Comosøen. 

Måske har du allerede en bestemt type feriebolig i tankerne? Lad dig alligevel også inspirere af de forskellige indkvarteringstyper, du finder ved at bruge søgemaskinen ovenfor.
 
Skal du afsted med en større vennegruppe eller for eksempel børn og børnebørn, kan varmt anbefale dig at overveje muligheden for at leje en hel villa. Her kan I nyde pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder i og omkring Mezzegra, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os.

Transport

Med en enkelt overnatning undervejs er det overkommeligt for de fleste at køre de ca. 1500 km hertil fra Danmark. Der ligger dog også adskillige internationale lufthavne inden for rækkevidde af Mezzegra, hvis du ikke ønsker at bruge feriedage på Europas motorveje. Den nærmeste er Bergamo lufthavn, men inden for rækkevidde er blandt andet også de to lufthavne ved Milano. Derfor er det normalt muligt at vælge finde flyrejser hertil fra en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian.

Du kan altid finde aktuelle informationer om ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Så er du sikker på at finde de flyafgange og priser, der passer bedst til dine ønsker.

Der kører bus til Mezzegra fra blandt andet Como, som har bus- og togforbindelse til for eksempel Bergamo og Milano. Godt 3 km nord for Mezzegra er der færgeforbindelse fra Varenna, hvis du vil skyde genvej over søen. 

Restauranter og shopping

I det der formelt set udgør Mezzegra begrænser spisemulighederne sig i skrivende stund til et enkelt Trattoria. Men det skal du dog ikke lade dig afskrække af, da du blot skal bevæge dig få kilometer for at finde flere restauranter og caféer. Området er således kendt blandt madelskere, der kommer langvejsfra for at nyde de gode spisesteder i smukke omgivelser.

Ligeledes findes der i flere af byerne omkring søen mange hyggelige butikker og markeder, hvor du både kan få de daglige fornødenheder og spændende lokale produkter.

Udflugter

Du har gode muligheder for at tage på udflugter til Comosøens mest interessante og smukke byer, når du bor i Mezzegra. Inden for kort rækkevidde ligger for eksempel en perlerække af klassiske villaer, der også har flotte haver. 

Tag også en tur med færgne over til Bellagio, der ligger som et charmerende knudepunkt i søen omgivet af vand på tre sider. Eller kør nordpå til Menaggio, der ligeledes har hyggelige smalle stræder, pladser samt et fint udvalg af spisesteder og butikker.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Mezzegra

Hvad siger gæsterne i Mezzegra?

9,1
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 23 anmeldelser