Milano Linate Lufthavn

Milano Linate Lufthavn (LIN)

Læs her info om bl.a. transport til og fra Milano Linate Lufthavn, som er den tætteste lufthavn til Milano.

Milano Linate Lufthavn (lufthavnskode LIN) ligger blot 7 kilometer fra Milano, hvilket gør den til storbyens nærmeste lufthavn. Den har dog fået sit navn efter den nærliggende lille landsby, Linate, og trods sin bynære placering, bruges den kun til indenrigs- og europæiske flyvninger. Lufthavnen består af én stor terminalbygning, hvor afgange er på første etage og ankomster i stueetagen. Selvom Milanos anden lufthavn, Malpensa, er både større og nyere, foretrækker mange lokale og udenlandske rejsende stadig Linate - ikke mindst på grund af den korte afstand ind til Milano.

Flyselskaber

Linate Lufthavn betjenes af en lang række traditionelle flyselskaber heriblandt SAS og Alitalia, men også af lavprisflyselskabet easyJet. 

Lokal transport

Det er oplagt at flyve til Linate Lufthavn, hvis du skal på storbyferie i Milano. Der kører flere bybusser ind til byen med afgange flere gange i timen, ligesom der findes direkte busser med forbindelse til blandt andet byens jernbanestation. Billetter kan købes i lufthavnens ankomsthal i stueetagen. Der holder taxier uden for ankomsthallen ved udgang 5.

Biludlejning

Har du brug for en lejebil, kan du vælge fra internationale biludlejningsselskaber som Avis, Hertz og Budget, men også italienske udlejere som også ofte har gode tilbud. Med din egen lejebil har du bedre mulighed for at udforske Campania regionens mange seværdigheder i dit eget tempo.

>> Billeje i Milano Linate lufthavn

Faciliteter i lufthavnen

Der er ikke et stort udvalg, men der findes dog flere butikker og restauranter i lufthavnen. Derudover finder du blandt andet en lounge, baggageopbevaring, hæveautomater, vekselbureauer, apotek og et postkontor.

Adresse og kontakt

Milano Linate International Airport 
20090 Milano Linate, Lombardiet 
Italien 

Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Bestil din rejse som pakke til Milano online

Milano er en af Italiens største og vigtigste byer og den ligger i Lombardiet. Den er kendt for at være en af modeverdenens vigtigste, største og mest hektiske byer. Hovedattraktionerne ligger mellem Castello Sforzesco og katedralen og er forbundne via undergrundsbanen, Metropolitana Milanese.Noget andet, der er interessant og som ligger inden for lufthavnens rækkevidde, er de vigtigste seværdigheder, butikker og gallerier i Brera-området i Milano, på katedralens nordlige side. Efter flere timers underholdning, så tag mod syd til Navigli eller til den nordlige Porta Garibaldi, hvor du kan opleve de trendy Corso Corso barer og en bred vifte af natklubber. Der er nok af grunde til at rejse til Milano, og er du endnu ikke blevet overbevist så læs mere om rejser til Milano i vores guide om rejsemålet.

Bestil din pakkerejse til Milano online

Se lufthavnes beliggenhed på kort

Øvrige lufthavne ved Milano

Ved Milano finder man desuden den store lufthavn Milano Malpensa. Det er desuden muligt at flyve til Bergamo Lufthavn, som også hos visse flyselskaber kaldes for Milano Bergamo Airport.

>> Læs mere om lufthavne