Rejser til Moniga del Garda

Vinby ved Gardasøen

Moniga del Garda er en af de mange små hyggelige middelalderlandsbyer, som ligger på den vestlige side af Gardasøen blandt oliven- og vinmarker.

En fantastisk udsigt over søen, de hyggelige smalle gader og havnen har gjort byen til et populært rejsemål blandt både par og familier, som ønsker at opleve det fortryllende landskab omkring Gardasøen.

Moniga del Garda er velforsynet med indkøbsmuligheder og ligger blot ca. 10 kilometer nord for Desenzano, som er den største by i området. Her er der til- og frakørsel til motorvejen mellem Milano og Verona / Venedig.

Kort over Moniga del Garda

Klik på kortet for at få et overblik over byen og de ferieboliger, vi kan tilbyde i dette område ved Gardasøen som ligger i regionen Lombardiet

Hyggelig Lystbådehavn

Byens største attraktion er den gamle fæstning, som heldigvis stadig er forholdsvis velbevaret. Dette gælder også den gamle byport. Moniga har også en lille hyggelig lystbådehavn, og der er bademulighed fra stranden, som dog ikke er en sandstrand, men består af mindre rullesten.

For de aktive indbyder de bakkede landskaber omkring byen til cykel- og vandreture ad små stier langs olivenlunde og vinmarker. Moniga er også et godt udgangspunkt for udflugter i nærområdet, det er for eksempel en flot køretur til charmerende Salò. Det er desuden muligt at tage på lidt længere ture til nogle af Italiens mest berømte byer og seværdigheder som f.eks. Venedig.Hotel, ferielejlighed eller agriturismo

Escapeaway Rejser har vi gjort det nemt for at finde de bedste ferieboliger i Italien. De hoteller, ferielejligheder og andre boligformer, du finder i søgemaskinen her på siden, er således alle nogle vi har håndplukket. Forarbejdet er derfor gjort og du kan med ro i sindet vælge en bolig udfra beskrivelsen i tryg forvisning om, at vi selv har været der. 

Alle de ferieboliger vi tilbyder i Moniga del Garda og resten Lombardiet besøges således løbende af vores rejsekonsulenter, og vi kan derfor give pålidelig information om området og ferieboligen.

Brug søgemaskinen ovenfor til at hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i byen inden for den ønskede periode. Udover hoteller og ferielejligheder er der ofte også gode muligheder for at finde et interessant agriturismo ved Gardasøen, hvor man kan nyde en ferie i fred og ro, samt opleve det autentiske Italien. 

Lufthavne og lokal transport

Da afstanden fra Danmark er overkommelige er kør-selv ferier til Gardasøen populære. Foretrækker du at flyve, er der dog også normalt gode muligheder for at flyve direkte til en af lufthavnene i området. Det er således direkte flyforbindelser til både lufthavnene ved Bergamo og Milano, som begge ligger inden for fornuftig køreafstand af Moniga del Garda.

Rejser med fly og hotel

Vi sælger ikke flybilletter separat, men du kan til gengæld vælge at bestille en pakkerejse, som inkluderer fly, bolig og evt. billeje. Vælg at søge efter Fly+bolig i rejsesøgemaskinen ovenfor, eller læs mere om rejser til Gardasøen

Billeje til din ferie

Du kan også bestille en lejebil til ferien gennem os. Trods busserne som kører op og ned langs Gardasøens med forbindelse til nærmeste togstation, foretrækker vores rejsende da også at leje en bil. Det gør det nemt at komme til og fra lufthavnen med bagage på slæb, ligesom du vil have mere frihed til at udforske regionens seværdigheder uden at skulle bekymre dig om køreplaner.

Tips til at finde billig billeje i Italien

Restauranter og indkøbsmuligheder

Bor du i Moniga del Garda har du et bredt udvalg af spisteder inden for gåafstand. Har du en feriebolig med køkken og ønsker at stå for nogle af ferien måltider selv, er det med flere minimarkeder og et supermarked normalt også muligt at få det meste. Derudover har byen bank og postkontor. Du bor naturligvis også i et område af Italien, som er kendt for gode vine og i det hele taget et højt gastronomisk niveau. Byen er blandt andet kendt for produktionen af Rosé Chiaretto.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Moniga del Garda