Rejser til Nerviano

Nerviano er en forstad til den pulserende metropolis Milano, et kendt design- og modemekka. I omtrent modsat retning har du også den fortryllende Comosø inden for din rækkevidde. En rejse til Nerviano er med andre ord en chance for at få en oplevelsesrig ferie med noget af det bedste, som det nordlige Italien kan byde på.

Sammenlignet med regionens kendte attraktioner er der nok ikke mange uden for Lombardiet, der kender til Nerviano. På sin vis er det netop noget af det, der gør byen interessant at rejse til. Her kan du bedre opleve det autentiske italienske hverdagsliv, når du er lidt på afstand af de populære turistattraktioner. Samtidig har får du på en rejse til Nerviano en komfortabel base for din ferie.

I det hyggelige centrum fornemmer du tydeligt, at Nerviano har en lang historie. Det gælder ikke mindst i de smalle, brostensbelagte gader, som snor sig mellem de lave bygninger med træskodder og støbejernsbalkoner. Går du en tur her, vil du flere steder støde på små kirker og et tidligere kloster, der fuldender middelalderstemningen. Gaderne gemmer også på adskillige caféer og trattoriaer, hvor du kan stifte nærmere bekendtskab med det lokale, gode køkken.

Rejser du til Nerviano, vil du også have alle moderne bekvemmeligheder til din rådighed. Udover de små specialbutikker i det gamle centrum, byder byen således også på shoppingcentre med alt fra fastfood-restauranter til velassorterede supermarkeder.

Storbyliv og storslået natur

Selvom Milano måske ikke kan bryste sig af så mange historiske attraktioner, som andre italienske byer, kan du også her fordybe dig i  kunstsamlinger, der afspejler gamle og nye mestres genialitet. Det er også her du finder et af Europas mest prestigefyldte operahuse, La Scala, og en af de mest imponerende domkirker, Duomo di Milano.

Fra domkirkepladsen kan du gå ind i et andet af storbyens vartegn, som du også bør opleve på rejsen til Nerviano: Den smukke butiksarkade Galleria Vittorio Emanuele II, som siden slutningen af 1800-tallet har været et af byens samlingspunkter. I dag er den kendt for sine talrige eksklusive boutiquer, hvor prisniveauet er i den høje ende. Selv hvis du ikke skal handle, kan det alligevel anbefales at slentre en tur gennem den smukke arkade.

Når du har din feriebase i Nerviano, kan du nemt besøge den berømte regionshovedstad. I fugleflugt er der blot 18 kilometer ind til domkirkepladsen. Der er dog også meget andet at opleve end den store millionby på en ferie i denne del af Italien. Særligt hvis du har en bil til rådighed, kan du også sagtens bruge Nerviano for spændende udflugter til Comosøen med de storslåede bjerglandskaber eller sydpå mod Piemonte for at udforske de anerkendte vinområder.,

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Nerviano