Rejser til Ome

Ferie nær Iseosøen

Fra den lille landsby Ome har du Iseosøen, et stort designer-outlet, en 27-hullers golfbane og den lille storby Brescia inden for kort afstand.

Ome ligger lige i hjertet af vindistriktet Franciacorta og blot et stenkast fra Iseosøen, hvis man da ellers kan kaste de ca. 10 km til søen og til Iseo by. Ome har trods sin lille størrelse dog både et trattoria-spisested, kaffebar, bank, kiosk, posthus, isbar og en fin kirke.

Kort over Ome

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lombardiet. 

Planlægger du en rejse med en større gruppe venner eller storfamilien, kan vi varmt anbefale dig at leje en villa i Ome. Her vil I typisk få pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Ome. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Vil du ikke køre de omkring 1500 km fra Danmark, er der heldigvis gode muligheder for at flyve til Italien. Skal du holde ferie i Ome, er den nærmeste Bergamo Lufthavn, men inden for rækkevidde er også for eksempel lufthavnene ved Verona og Milano. Du kan derfor normalt vælge fra en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian, som har ruter hertil.

Du kan finde aktuelle informationer om ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Det er også her du finder de bedste priser på rejser fra alle flyselskaber, der flyver til Italien.

Der kører bus til Ome fra Brescia, som har togforbindelse til blandt andet Bergamo, Milano og Verona. Vær dog indstillet på at det med offentlig transport kan være en lidt langsommelig affære at komme til og fra byen. Derfor vælger mange da også en kør-selv ferie eller billeje fra lufthavnen. Med en bil til rådighed i ferien bliver det desuden lettere at komme omkring til de mange interessante seværdigheder og byer i regionen.

Udflugter

Skal der shoppes amok, ligger Franciacorta Outlet kun lidt over 5 km væk. Her kan du få store rabatter på kendte designeres kollektioner og stille sulten på et stort udvalg af restauranter.

Den helt store attraktion i nærområdet er dog Iseosøen, der betragtes som lillesøster til Gardasøen, men bare meget mindre turistet. Her kan du udforske de smukke byer langs søen og ikke mindst vindistriktet Franciacorta syd for søen. Ude på søen ligger desuden øen Monte Isola, som regnes blandt de smukkeste middelalderbyer i Italien.

En halv times kørsel væk er provinshovedstaden, Brescia, også et interessant udflugtsmål med levn fra romertiden og middelalderen. 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ome

Hvad siger gæsterne i Ome?

7,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 36 anmeldelser