Rejser til Padenghe sul Garda

Hyggelig by ved Gardasøens sydlige ende

Der er tale om en lille, hyggelig by med et mindre, gammelt centrum, hvor du finder et par ganske kønne kirker og en imponerende middelalderborg.

Padenghe sul Garda ligger ved søens syd-vestlige ende, lidt inde i landet, blot 5 km. nord for Gardasøens 'hovedstad', Desenzano del Garda.

Med en lille havn og fin strand er byen perfekt til en ferie med afslapning ved Gardasøen, vandreture i smuk natur samt kulinariske oplevelser på områdets gode restauranter og vingårde. 

Kort over Padenghe sul Garda

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder omkring Gardasøen. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Padenghe sul Garda. 

Har du for eksempel overvejet en ferie på et agriturismo ved Gardasøen? På en bondegårdsferie bor du typisk lidt tilbagetrukket fra de store hoteller og andre turister. Derfor er der ofte bedre mulighed for at nyde de landlige omgivelser og komme helt ned i gear. Konceptet er endnu ikke ligeså udbredt i dette område, som andre steder i Italien, men tjek mulighederne i søgemaskinen. 

Har du spørgsmål om de forskellige typer feriebolig eller bare brug for hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for flere gode råd og tips.

Transport

Vil du flyve til Italien, er Verona lufthavn nærmest i forhold til Padenghe sul Garda, men inden for rækkevidde er også for eksempel Bergamo lufthavn. Du har derfor mulighed for at benytte en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian, der blandt andet har ruter til Danmark - eventuelt med en mellemlanding. 

Flyselskaberne har for vane at ændre ruter og  afgangstider fra år til år, hvorfor du altid bør søge på aktuelle informationer om mulighederne i søgemaskinen her på Escapeaway. Her kan du samtidig sammenligne aktuelle priser fra alle flyselskaber, der flyver til Italien.

Der kører bus til Padenghe sul Garda fra blandt andet Desenzano del Garda togstationen, hvortil der er forbindelse fra Verona og Bergamo. Det er således muligt at komme omkring med offentlig transport, men de fleste foretrækker dog at have en bil til rådighed. Vil du ikke køre i egen bil de omkring 1600 km fra Danmark hertil, er det oplagt at benytte muligheden for at bestille billeje i Bergamo Lufthavn hjemmefra.

Restauranter og shopping

Du finder et fint udvalg af spisesteder i Padenghe sul Garda byens størrelse taget i betragtning. Har du bil til rådighed, findes der desuden inden for få minutters kørsel endnu flere gode restauranter i nabobyerne.

Der er ligeledes indkøbsmuligheder inde for få km, hvor du kan få det meste, du kan tænkes at få brug for i løbet af ferien. For oplevelsens skyld kan det også anbefales at holde øje med lokale markedsdage i området. Det er en chance for at gøre gode køb og opleve det charmerende italienske hverdagsliv.

Udflugter og seværdigheder

Den hyggelig bys egne seværdigheder tæller de kønne kirker (Chiesetta di Sant'Emiliano, 1200-tallet og Parrocchiale di Santa Maria, 1600-tallet) og den imponerende, velbevaret middelalderborg Castello di Padenghe.

Men derudover har du en god base for at tage på udflugter til de mange små charmerende middelalderbyer omkring søen, vingårdsbesøg eller vandre- og cykelture i smuk natur.

Kør for eksempel en tur til maleriske Salò blot en snes km væk. Den lille by ved søens vestbred har blandt andet en lang promenade ved vandet og en god forretningsgade. Her finder du i øvrigt også et stort ugentlig marked, som trækker besøgende til fra nær og fjern. 

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Padenghe sul Garda