Rejser til Peschiera Maraglio

Charmerende Peschiera Maraglio ligger på den bilfrie ø Monte Isola midt i Iseosøen, men det er nemt at ankomme hertil med fx båd fra Sulzano. Man kan ankomme til Sulzano enten med tog (og dermed undgå bil på ferien) eller i bil og så parkere her tæt på færgelejet. Peschiera Maraglio har både søpromenade, cykeludlejning, købmand, isbarer og et par spisesteder.

Peschiera Maraglio er en af landsbyerne på øen Monte Isola ude midt i Iseosøen. Det særlige ved Monte Isola er, at den er den største ø i en sø i Europa (ca. 1.700 indbyggere) og desuden er den helt bilfri. Det er et sandt fredfyldt paradis. I weekenderne kan der godt være lidt ekstra trængsel herovre, da mange italienere og turister udpeger øen som det ideelle mål for en endagsudflugt. Man kan nemlig vandre op til toppen af øen til en ubetalelig panoramaudsigt og kapellet Madonna della Ceriola, slentre langs søpromenaderne eller hoppe om bord på en af de små lokalbusser.

Selve Peschiera Maraglio ankommer man til med passagerbåd fra Sulzano. Turen tager blot et øjeblik og afgangene er hyppige gennem hele dagen. Fra landsbyen, som ligger helt nede ved søbredden og derfra kravler op ad bjergskråningen i terrasser, er der en formidabel udsigt over Iseosøen og Lombardiets fastland. Her i Peschiera Maraglio er der en smuk etskibet kirke San Michele og en fin søpromenade, der i høj grad indbyder til dybe vejrtrækninger og isnydelse. Af handelsliv i dette fiskerleje er det værd at nævne et par cykeludlejere, købmand, hæveautomat, kaffebarer, isbarer, kiosk og spisesteder (både pizzeria og fiskerestaurant), som ligger i de små gyder med ejendomme fra 1500-tallet. Derudover er der en lille søstrand.Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Peschiera Maraglio