Rejser til Pognana Lario

Idyllisk beliggenhed ved Comosøen

Pognana Lario er et af de bittesmå lokalsamfund langs Comosøens maleriske bred.

Landsbyen ligger tæt på Como på den snoede vej, der fører til Bellagio for enden af det store næs, hvor Comosøens tre grene mødes. Ud over sin kønne beliggenhed, et pizzeria og udsigt til George Clooneys ombejlede villa på den anden side af søen har selve Pognana Lario ikke det helt store at byde på.

Her kommer man primært for at nyde de flotte landskaber og den fredelige stemning i de små, charmerende byer langs vandet.

Kort over Pognana Lario

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lombardiet. 

Planlægger du en ferie ved Comosøen med en flok venner eller flere generationer af familien, kan vi varmt anbefale dig at leje en stor villa i Pognana Lario. Så slipper I for at skulle dele pool, have osv. med andre gæster i ferien.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Pognana Lario. 
 
Har du brug for yderligere hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Du skal regne med en køretur på knap 1500 km, hvis du tager bilen fra Danmark. Vil du ikke bruge feriedage på vejen ned gennem Europa, er der dog også gode muligheder for at flyve til Italien. Skal du holde ferie i Pognana Lario, er den nærmeste Milano Malpensa lufthavn. Her finder du i skrivende stund en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Vueling med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Det er ikke usædvanligt at flyselskaberne ændrer ruter og  tider fra sæson til sæson, derfor bør du altid søge på aktuelle informationer i søgemaskinen her på Escapeaway. Her kan du desuden nemt sammenligne aktuelle priser på flybilletter fra alle flyselskaberne.

Der kører bus til Pognana Lario. Fra Milano kan du for eksempel tage toget til Como og skifte til bussen her. Vær dog indstillet på, at det er noget langsommere at komme hertil med offentlig transport end i bil. Mange vælger da også at bestille billeje i Milano Malpensa Lufthavn for hurtigere at komme frem til ferieboligen ved Comosøen. Desuden er en lejebil en mulighed for lettere at tage på oplevelsesrige udflugter omkring søen og resten af regionen.

Tips til en oplevelsesrig kør-selv ferie ved Comosøen

Restauranter og shopping

Byens begrænset udvalg af spisesteder og butikker, bør ikke afholde dig fra at holde ferie i Pognana Lario. Du skal således blot køre få km for at finde flere gode restauranter i nabobyerne langs søen.

Omkring Comosøen er der også flere supermarkeder og minimarkeder. Generelt er åbningstiderne som herhjemme, men der er også steder - især i Como - med åbnet  24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Udflugter

Det er ikke kun for indkøbsmulighederne og et større udvalg af spisesteder, at det kan anbefales at køre en tur til Como, den største by ved søen. Her er også meget at opleve i form af kunst, gamle kirker, flotte haver, museer og paladser. Tag for eksempel også kabelbanen op til Brunate og nyd panoramaudsigten over byen og søen.

Skal shoppinglysten stilles kan du eventuelt fortsætte til Foxtown Outlet i Mendrisio i Schweiz.

Du er heller ikke langt fra Milano, som er et oplagt mål for en dagsudflugt. Her bør du blandt andet lægge vejen forbi Milanos domkirke, Il Duomo, der er Italiens største.

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pognana Lario

Hvad siger gæsterne i Pognana Lario?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 32 anmeldelser