Rejser til Polpenazze del Garda

Naturskønt område med historisk sø

Den lille italienske by Polpenazze del Garda, beliggende i Valtenesi-området og med kun 5 km til byen Moniga del Garda, rummer en lille bid historie. Her har man nemlig fundet rester af en ”søby” ved Lucone-søen. Med disse arkæologiske rester, tyder noget på, at området var beboet allerede i bronzealderen.

Foruden områdets spændende historie er det også et meget naturskønt område, med kun seks kilometer til Gardasøen og otte kilometer til stranden, Lido di Manerba.

På trods af byens lille størrelse og indbyggerantal har Polpenazze del Garda mange restauranter og barer samt mange indkøbsmuligheder, bl.a. et apotek og en bank. Få kilometer væk finder du også andre små hyggelige bysamfund, fx den lille by Picedo, som er kendt for sin produktion af Vino della Vantenesi og Olio di Garda. Her finder du også barer og restauranter.

Polpenazze del Garda er et oplagt valg til dig, som gerne vil opleve historie, hyggelige små byer og smuk natur. Og skulle du få lyst til at spille golf, så ligger golfklubben, Gardagolf Country Club, kun et par kilometer væk.Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Polpenazze del Garda