Rejser til Predore

Predore ligger helt ned til den sydlige del af Iseosøen. Den er en af de første byer, du kommer til på vejen op ad søens smukke nordkyst. Når du kører gennem byen ad kystvejen, vil du på den ene side se stejle, skovklædte bjergsider, mens du til den anden glimtvis kan se ned til vandet. Det er dog først, når du parkerer bilen og går rundt i byen til fods, at du vil sætte fuld pris på dens smukke beliggenhed.

Gå på opdagelse ned ad de små sidegader mellem de flotte pastelfarvede huse. Flere steder kan du komme helt ned til søen, hvor du eventuelt kan slå dig ned på en restaurant med udendørsservering og få en forfriskning, mens du nyder udsigten over vandet til bjergene på modsatte side.

Omgivet af storslået natur

Går du i stedet ad de 288 trappetrin op til den lille kirke fra 1400-tallet, Santuario Madonna della Neve, venter der dig ligeledes en storslået udsigt over søen og ned over byens røde tegltage. Har du gode ben, er der rig mulighed for at tage på endnu længere vandreture op i det bjergrige bagland. Dine anstrengelser belønnes med flotte panoramaudsigter. Pak eventuelt rygsækken til en lille picnic og nyd en pause i de maleriske, grønne omgivelser. Har du ikke energi til en lang vandring op til de øverste toppe, er der også flere kortere ruter i området, som kan gøre på under et par timer. En af de stejle klippesider ved Predore er desuden et yndet udflugtsmål for sportsklatrere. Her er der ligeledes udfordringer i alle niveauer.

Naturen omkring Predore er fantastisk og rummer masser af muligheder for en aktiv ferie, men en rejse til Iseosøen byder naturligvis også på nye kulturelle oplevelser. Fund i klippehuler over byen vidner om, at her har levet mennesker siden forhistorisk tid. I selve Predore findes desuden rester af et romersk hus med spa, som kan besøges. Har du øjnene med dig, kan du rundt om i byen også se rester af middelalderens fæstningsværker. Den lange historie fornemmer du selvfølgelig også tydligt blot ved at spadsere rundt i den gamle bys smalle gader.

Iseosøen er ikke større, end at du kan køre hele vejen rundt om den på en dagsudflugt fra Predore. Det er en tur, som varmt anbefales, når du rejser til Predore. Du kan sagtens tage dig god tid til undervejs at stoppe for at udforske nogle af de andre charmerende middelalderbyer langs søen eller tage en dukkert i søen. Rejser du med børn, vil det nok også være et hit at stoppe ved en af de mange lidoer (badeanlæg). Vil du udforske byerne omkring søen, behøver du ikke selv køre. Der sejler således passagerbåde rundt mellem byerne, som også lægger til ved Predore.

Velkommen til Predore med Escapeaway. Vi er specialister i rejser til Italien, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse. Hos os kan du rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker og ønsker du at kombinere flere forskellige hoteller på en rundrejse, er det også nemt at arrangere hos os.

>> Læs mere om rejser til Iseosøen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Predore