Rejser til Puegnago

Ferie tæt ved Gardasøens seværdigheder

Puegnago er en af de mange mindre byer som ligger ved Gardasøen lige syd for Salo og på vejen mod Desenzano. Byen har samme navn som kommunen, der består af 6 mindre ”fraktioner” som benævnes ”località” på italiensk. Disse hedder Raffa, Mura, Palude, Monteacuto, Castello og S. Quirico.

Kort over Puegnago

Klik på kortet og få et overblik over byen, samt de ferieboliger vi kan tilbyde her.

De ligger alle i de bløde grønne bakker, som også betegnes som Colline Moreniche, og som udgør et spændende landbrugsområde, hvor der både dyrkes vin, oliven, majs m.m. – og hvor man finder et væld af hyggelige småbyer med gode lokale restauranter.

Flere af disse byers historie går tilbage til middelalderen, og mange af dem har deres egen borg med tårne, som man kan gå på opdagelse i.Hotel, ferielejlighed eller villa

Hos Escapeaway Rejser kan du finde mere end bare et sted at overnatte under ferien i Italien. Vi sætter en ære i at finde autentiske, nye destinationer, hvor du har chancen for at opleve den berømte italienske charme og gæstfrihed. Samtidig byder vores udvalg på flere hundreder ferieboliger i Italien naturligvis på kendte, populære destinationer med veludviklet turisme. 

Alle de ferieboliger vi tilbyder i Lombardiet besøges løbende af vores rejsekonsulenter. Derfor kan du altid findes uddybende information om området omkring de forskellige ferieboliger, når du klikker ind på det enkelte sted. Vi gør en dyd ud af at være objektive og retvisende i vores bekrivelser af boligerne og stederne, så du ved, hvad du får.

Brug søgemaskinen ovenfor til at hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i Puegnago. Her kan du også lade dig inspirere til måske at prøve en boligform, du ikke have overvejet. Skal du afsted med en større gruppe familie eller venner, er det for eksempel en chance for at holde ferie i en villa.

Lufthavne og lokal transport

Der er omkring 1600 km at køre fra Danmark til Puegnago. En overkommelig afstrand som da også har gjort området et populært mål for en kør-selv ferie i Italien. Vil du gerne slippe for den lange køretur i starten af ferien, er der dog også gode muligheder for at flyve til Lombardiet. Nærmeste lufthavn i forhold til Puegnago ligger ved Verona, men der er dog i skrivende stund ingen direkte flyruter hertil fra Danmark. Vil du gerne flyve direkte kan du eventuelt sigte efter lufthavnene ved Bergamo eller Milano.

I rejse-søgemaskinen kan du altid let tjekke det aktuelle udvalg af flyruter, og vælge om du kun vil flyve direkte eller med en enkelt mellemlanding.

Book en rejse til Lombardiet - nemt og sikkert

Har du brug for både fly og feriebolig, er er det nemt at bestille din ferie i Puegnago eller en af de andre byer i Lombardiet som en samlet pakke her hos Escapeaway Rejser. Det e ligeså billigt som at sammensætte rejsen selv, du får  ekstra sikkerhed i form af dækning fra Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Vi har desuden tegnet en udvidet ansvarsforsikring og er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Rejser til Lombardiet som en samlet pakke finder du her

Restauranter og indkøb

Der ligger et par vingårde lige i udkanten af byen, så du skal ikke bevæge dig ret langt for at nyde gode lokale vine. Er du her i starten af september, kan du også deltage i vinsmagninger, når det årlige vinmarked afholdes over en weekend. I skrivende stund findes der ingen restauranter i selve byen, men du bare køre nogle få kilometer, før de første dukker op i nabobyerne. Derudover er der i de lidt større byer mange spisesteder, spændende butikker og supermarkeder. Besøg også nogle af de lokale markeder, som afholdes hver uge rundt om i byerne ved søen. Selv hvis du egentlig ikke har brug for at handle ind til feriens måltider, er det altid spændende at gå en tur blandt de mange farverige boder på disse små markeder.

Udflugter

Det er ikke kun de fantastiske landskaber, som har gjort Gardasøen til et af Norditaliens mest populære rejsemål. Her er også masser at se og opleve i form af kulturelle og historiske seværdigheder. 

Du bor med en række af områdets mest kendte og smukkeste byer inden for kort rækkevidde. Det kan for eksempel varmt anbefales at køre en tur til Sirmione for at nyde solnedgangen over søen. Ligeledes er Salò få kilometer mod nord et yderst charmerende bekendtskab med sit hyggelige centrum og lange havnepromenade. Det er i øvrigt også her du om lørdagen finder et af de største markeder omkring søen.

Drømmer du om en aktiv ferie, er mulighederne tilsvarende mange med nærliggende golfklubber som Garda Golf & Country Club og vandreture i de grønne bjerge. Det er en god måde at samle appetit til de gode måltider, der venter dig i denne region. Du har således alle muligheder for at få en ferie, hvor god vin og gastronomi får førsteprioritet. 

Ønsker du at opleve de bedste seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, kan vores samarbejdspartnere tilbyde dig en bred vifte af unikke udflugter omkring Gardasøen.

Lokale links

Byen og kommunens officielle hjemmeside finder du her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Puegnago